Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tego nie lubicie? Wspomnienia

Polecane posty

Gość gość

Jak ja tego nienawidzę, wspomnień. Np jak poczuję jakiś zapach czy jakąś piosenkę to często mi się coś konkretnego przypomina. Dziś musiałam wziąć stary telefon, nieużywany od kilku lat. I dostałam smsa. Ta wibracja sprawiła, że przypomniało mi się, jak mój były mi pisał smsy na ten telefon, ten dźwięk. Przykro mi się zrobiło. I tak mam z wieloma piosenkami, dźwiękami, zapachami. Wrrrrrr.

Gość gość
ja tez walcze ze wspomnieniami o moim bylym, ciezko jest

Gość gość
tzn ja już nic do byłego nie czuję (poza nienawiścią), mam obecnie faceta ale były paskudnie mnie potraktował i nadal jest mi przykro, jak coś mi się przypomni o nim, nadal to trochę boli. Dlatego tak nienawidzę wspomnień. Musiałam nawet zmienić swoje ulubione perfumy na inne bo kojarzyły mi się z tamtym idiotą.

Gość gość
tez tak mam.

Gość baksikowa
Też tak mam.. Różne bodźce przywołują we mnie wspomnienia i to najczęściej po prostu emocje jakie czułam wtedy w przeszłości gdy czułam ten zapach, czuję teraz, gdy poczuję ten zapach znów. Nienawidzę tego, bo na ogół są to nie najlepsze wspomnienia.

Gość gość
tylko wariatki tak mają , nikt normalny po kilku latach nie czuje nic do byłych facetów sooory jestescie psychiczne

Gość gość
napisałam, że nic nie czuję do byłego, widywałam go i nic nie czułam na jego widok, obojętność, obcy czlowiek. Ale wspomnienia są przykre i bolesne.