Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie z doradcą zawodowym i problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Otoz jestem zarejestrowana w UP pol roku, w związku z tym jutro mam spotkanie z doradcą zawodowym. Czy może mi ktoś powiedzieć jak takie spotkanie wygląda? Następnym problem tyczy się z moim zamiarem wyjazdu za granicę. Czy mogę powiedzieć doradcy, że mam taki zamiar? Nie chodzi mi o to, zeby odrzucac przez to jakas oferte pracy, bo do czasu wyjazdu i tak musze byc zarejestrowana w UP zeby miec ubezpieczenie. Chodzi mi o to, ze chce po prostu szczerze pogadac z doradca o moich zamiarach, bo na pewno bedzie sie pytal jakie kroki poczynilam w poszukiwaniu pracy.

Gość gość
urząd pracy w teorii ma być dla osób szukających zatrudnienia a nie dla darmowego ubezpieczenia. Nie ma sensu mówić o planach wyjazdowych i tak tego nie docenią a ty zostaniesz określona jako naciągaczka. Takie moje zdanie.

Gość gość
bedzie cwiczyc z toba rozmowy kwalifikacyjne, pytac sie jaka twoje wymarzona praca, jakie masz kwalifikacje itp.

Gość gość
Tez zamierzam wyjechac zagranice. Jaki kierunek wylotu u Ciebie? Masz gdzie tam mieszkac? Prace masz zaklepana czy na miejscu bedziesz szukala? Ja chyba na UK sie zdecyduje..

Gość noraaktora
zachęcam idź. Po skonczonym kursie dostaniesz koło 400zł na reke. opłaci ci sie.