Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki Microgynon 21

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie dotyczące Microgynon 21. Wiem że jest już temat dotyczący nich, ale nie znalazłam tam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie ;) Będą to moje pierwsze tabletki anty, ponoć mam zacząć je brać od pierwszego dnia cyklu, i brać według kolejności z opakowania co dzień. Z tym żę tabletki nie są ponumerowane, a ,,ponazywane" dniami tygodnia. Nie mam pojęcia od której zacząć, czy to jest bez różnicy ( na ulotce pisze, że powinno sie je brać po kolei)? Od której mam zacząć? Może moje pytanie jest troszke infantylne, ale chciałabym, żeby wszystko było tak jak należy. ;) I druga sprawa, - lepiej brać je rano czy wieczorem? Ginekolog powiedział mi, że lepiej rano, natomiast niemal na wszystkich forach dziewczyny piszą ze lepiej wieczorem, i mi tez tak było by wygodnie. Co myślicie?

No mysle,ze skoro miesiaczke dostaniesz np w piatek, to bierzesz tabletke oznaczona piatkiem itd. A co do tego kiedy je brac,to wg mnie zalezy chyba od tego jak Ci wygodniej

Gość gość
dzięki za opd ;) też tak myślałam ale nie byam pewna, zawsze lepiej sie upewnić ^^