Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawki

Stawki UK

Polecane posty

Gość stawki

Czy stawke £16/h brutto uwazacie za dobra w Londynie? Praca po 50h tygodniowo, na reke ok.£2400 mc.

Gość gość
Powiedziałabym nawet, że bardzo dobra, w końcu to średnia krajowa :) Ale to zależy od miejsca i człowieka, jak ktoś dużo wydaje i chce mieć mieszkanie w centrum to może być na styk. Ja bym się cieszyła :)

Gość gość
Piekna pensja, gratuluje :) a mozna wiedziec jaka masz prace? Dlugo juz w UK jestes, po jakim czasie doszedles/doszlas do takiej wyplaty?

Gość stawki
Pracuje na budowie, wiec praca nie latwa, no i sporo godzin...

Gość szczerze?
Wyplata nie mala i nie bardzo duza. Jesli jestes sam to z***biscie, jesli to ma byc na 2 osoby w Londynie to tak na przezycie.

Gość gość
Na budowie powiadasz.. no fakt, ciezka praca. Ale jestes zadowolony? Dlugo szukales tej pracy? Pewnie masz juz doswiadczenie zdobyte.. Ja kilka lat temu pracowalam w UK, dostalam swietne referencje z pracy.. I teraz zastanawiam sie nad powrotem do Anglii. Czy ten papierek jest mi w stanie pomoc, jak sadzisz? Chcialabym sama znalezc sobie prace, jeszcze przed wyjazdem do Anglii, tylko ze nie wiem jak sie za to do konca zabrac. Czy moze na poczatku lepiej przez agencje? Co za zycie w tej PL :O

Gość ja nie wiem czemu Wy
Przeciez sporo ludzi w Londynie tyle zarabia i wiecej: taksowkarz, budowlaniec...

Nieźle :) Ja zaraz mniej, polska piekarnia w Londynie, ale może kiedyś też dojdę do takich stawek ;) trzeba szukać pracy, w której można awansować, albo chociaż podwyżkę dostać.