Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mozna znalezc sobie bogatego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Miałam koleżankę którą sponsorował jakiś bogacz to prywatnym samolotem po całej europie latali w samej polsce podobno miał kilka nieruchomosci. A w moim otoczeniu to sami biedacy, zero ambicji, zero planow na przyszlosc. Chcialabym zyc jak krolowa a nie sprzataczka :( Gdzie sie szuka bogatych facetow?

Zakrec sie jako kelnerka w jakims lepszym lokalu. Kluby golfowe, tenisowe i tym podobne miejsca gdzie bywaja zamozni faceci.

Gość KUL-mowa
hobby? to co sie w lozku robbi...

Gość gość
skoro sama nie masz ambicji i niczego w życiu nie osiągniesz to faktycznie szukaj takiego .

Gość Jagiellon66
Ja jestem bogaty ale nie zainteresuje sie dziewczyna która nie ma nic do zaoferowania poza urodą i seksem. Potrzebne jest jeszcze wykształcenie, inteligencja, charakter, dobre serce, mimo wszystko jakis w miare przecietny majątek (bo biedaczki sa straszne materialistyczne), dobre wychowanie i ogolnie życiowe ambicje. Ty niestety tego wszystkiego nie masz i zawsze bedziesz tylko workiem na sperme bo jak faceci beda wyczuwac ze lecisz na kase to p*****aja i zostawia.

Gość gość
Co jest zlego w byciu materialistka ;) z uczuc to nic nie ma. Pokrec sie po jakichs lepszych lokalach itp. Nie takie pustaki dobrze za maz wychodza ;) faceci nie sa az tak wymagajacy, nie musisz pisac wzorowego CV, zeby cie zechcieli.

Gość alishia..,
Materialistą być nic złego, ale z panów żyć...cóż jest na to nazwa, mało pochlebna zresztą.

Gość gość
W Moskwie....duzo jest