Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 lateeek

chyba za mocno uderzyłem żonę, co robić?

Polecane posty

Gość 30 lateeek

Nie jesteśmy żadną patologią, dobra praca, zarobki i te sprawy 🖐️ Jako samiec alfa czasem karciłem żonę ale lekko, takie tak przyduszanie :), wykręcanie rąk czy policzkowanie dla dobra naszej rodziny 😴 ale dzisiaj nie wiem czemu wróciłem do dome i po kłótni (z jej winy!) :O wykurwiłem jej w piszczel z kopa, ta leży teraz i płacze, co mam kurrwa robić? Mogłem jej złamać nogę? :O

Gość gość
najgorsze co możesz zrobić to uderzyć żonę za lekko

Gość gość
Popie,rdolony jestes co to za teksty karciłem żonę itd. Boże ja nigdy nie uderzyłem zony ani innej kobiety ale frajer z ciebie. Kozaczek z ul. Sezamkowej , samiec alfa , frajer alfa

..ty debilu...bokserze damski.....jesteś niczym...bydle!!!!..łachdra...!!!

Gość gość
i po ki c**j się rzucasz jak wsza na grzebieniu. Przecież to prowo jak ta lala i naprawdę trzeba mieć iq ameby, żeby tego nie widzieć :o

Gość kolabonantka
ja bym poczekała aż zaśniesz i bym ci piszczel młotkiem rozp********a, może byś się puknął w ten pusty łeb i zastanowił co robisz...

Gość gość
Slabiutkie to prowo.

Gość gość
Jeśli facet bije kobietę pokazuje jej, że to on rządzi w związku pokazuje się jako samiec alfa. Kobiety kochają pewnych siebie i dominujących mężczyzn.

Gość gość
gimgowno juz sie nudzi?probuje tworzyc prowokacje? szkoda, ze nie bylas tak aktywna na lekcjach jezyka polskiego

Gość gość
marna prowokacja

Gość gość
"Jeśli facet bije kobietę pokazuje jej, że to on rządzi w związku pokazuje się jako samiec alfa. Kobiety kochają pewnych siebie i dominujących mężczyzn" Jeśli facet bije kobietę to nie pokazuje że rządzi w związku, tylko że jest tchórzem bo podnosi rękę na słabszych.O takim od razu myślę że boi się podskoczyć do równego sobie i szuka ofiary na której będzie mógł się wyżyć. Kobiety kochają pewnych siebie i dominujących mężczyzn - owszem, ale ich siła, dominacja i agresja nie ma być skierowana w stronę partnerki. W związku te cechy mają dawać kobiecie poczucie bezpieczeństwa, oparcie i stabilność, a nie wywoływać w niej strach przed oprawcą.

Gość gość
Jak ględziła jak te wyżej to dobrze zrobiłeś, tyle że nie wal w nogi, nogi są jej potrzebne do chodzenia po piwo, sprzątania, różnych takich czynności :-)