Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze tej dziw matki natury i tych wszystkich obrzydliwosci ktore stworzyla

Polecane posty

Gość gość

tzn: -starośc -ciąze i porody - lancuch pokarmowy - brzydote i smierc nakim moge wyladowac wytworzona we mnie agresje?

Gość prawictwo pospolite125
nakim moge wyladowac wytworzona we mnie agresje? na worku mosznowym twojego chłopaka ?

Gość Neonix
W pełni się zgadzam.Te reklamy naturalnej K@#%y przesycające telewizje nie są warte wyrzygania.Jedyne czego żałuję to prądu i TV które się marnuje.A i jak chcesz się wyładować na tej s**e to kup jakąś kotkę,zamknij się tam gdzie nikogo nie ma i się na niej wyżyj najokrutniej jak umiesz a potem zabij i rozwal zwłoki raz tak się wyżyłam Wrażenia niezapomniane.Dla natury każdy człowiek to nawóz , z wyższego uczucia zrobiła cielesną mękę zwłaszcza dla kobiet i to ma być miłość!!? Mój chłopak jej też nienawidzi Mogła by wogóle niestnieć.Ten trójkąt symbolizuje to jak ciągle sz**** obrabia ludzi i powiedzmy jej w końcu Stop.narka

Gość gość
Ja doswiadczylam czym jest miłość synów tej k***y. Kobieta to ziemia uprawna dla tych bekartow, tylko by rzneli, spuszczali się, zapladniali i to ma być miłość. P********a k***a

Gość Neonix z pieszczochem
No to jak się dawniej mówiło bo 3 to już kompania.Powiedziałam mu że jest ktoś ocalały w tym p*************m naturą świecie i naprawdę szczerze ci współczuję dla mnie to jest chore.A ta miłość to dla niej bezduszna kalkulacja każda po pierwszym okresie to dla niej tylko reproduktor nawozów w jej interesie leży to by każda urodziła jak najwięcej dzieci i gdyby któraś nieszczęsna to wytrzymała i miała +30 córek i synów to ona P*********a by szkoda że nie dotrzymała do 50 no ale już nadaje się tylko na paszę lub nawóz a co ona czuje to jej zwisa i powiewa. Dla nas jest wcieleniem diabła i jako ludzie mamy wybór czy chcemy być nawozem czy żyć w niebie bez tej gnidy Wiem przynajmniej ktoś ci chce cię podnieść no a mój pieszczoch jest jak tasiemiec ALE NIE ŻYWI SIĘ CIAŁEM tylko tym że go kocham za piękne serce które czuje i to odwzajemnia, przynajmniej tym którzy go nie skrzywdzili i jak mi działa się krzywda to robił wszystko co mógł by mnie podnieść i rozpalić chęć do życia,pewnie płaczesz teraz ze szczęścia że ktoś Cię w końcu podniósł i wzbudziło się w tobie pragnienie tego co ja mam i życzymy ci z całych 2 serc byś zaznała tej najprawdziwszej miłości.Jesteśmy z tobą i może w końcu damy tej p@&€&€#@j k*****e bez duszy dobrze Popalić!!!!!!! . [[[Neonix z Pieszczochem]]] . <3<3<3<3<3<3<3<3