Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12312321

Jak to jest ,że jednego dnia każdy facet się za mna ogląda ,a innego

Polecane posty

Gość Ania12312321

już ludzie patrzą tak obojetnie? czasem mam takie dni ,że faceci sie oglądają ,zaczepiają jakimiś tekstami ,że ładna itd ,a czasem mam takie dni kiedy zbytnio nie zrwacają uwagi... jak się postaram ładnie wyglądać to wtedy cześciej sie ogladają niz wtedy kiedy np jestem zmeczona , blada , nie wyspana itd tzn ,że jest taka roznica miedzy jednym dniem ,a drugim?

Gość Ania12312321
bo nie maluje sie nigdy jakos szczegolnie itd ,ale zauwazyłam ,że jak właśnie jestem lekko opalona , ładnie się ubiore ( nie wyzywająco ,ale np w jakaś sukienkę letnią) , zrobie staranny makijaż to wtedy mam powodzenie gdziekolwiek wyjdę . A jak np teraz jestem zmęczona sesją , codziennie siedze nad książkami , jestem nie opalona itd to rzadziej ktoś zwraca uwage niż przed sesją

Gość Ania12312321
up

Gość gość
jak masz dni plodne to sie ogladaja, wtedy kobieta najpiekniej sie prezentuje i wydziela odpowiednie zapachy i wabi facetow

Gość ojgen
sama sobie odpowiedziałaś, w sukience wyglądasz pięknie, zwiewnie i kobieco a w kalesonach jak strach na wróble

Gość Ania12312321
no nie no w kalesonach nie chodze :P czasem o dziwo i ktoś zwróci skomplementuje jak sie mało postaram ,ale rzadko... dni płodne nie wchodza w gre bo biore pigułki. Ale dziwie sie troche ,że to robi az taką różnicę jak bardzo sie postaram wyglądać dobrze

Gość Ania12312321
up

Gość malarz obiektów
No prawda. Dużo dziewczyn teraz chodzi w kalesonach i każda wygląda wtedy jak kukiełka :O