Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziwna :-(

Polecane posty

Gość gość

Proszę zjedźcie mnie na maxa, żebym się uspokoiła. Przez rok spotykałam się z facetem, który okazał się inny niż myślałam. Zakończyliśmy to, ale w taki sposób że ja go pojechałam, a on się obraził. Napisalam do niego potem, żeby mi napisal jednym słowem, że to koniec, bo inaczej będę się zastanawiać nad tym. Nie odpisał, nie odzywa się już drugi tydzień. Nie rozumiem go, przecież moglby napisać jednym słowem i pozwolić mi zamknąć ten rozdział. A jego milczenie jest wymowne. Zwłaszcza ze ze swoja ex wracali do siebie co chwilę, ale to on musiała pierwsza napisać. Co wy na to? Olać temat?

Gość gość
Dlaczego faceci tacy są ze kierują się fochem i koniec to koniec, a kobiety siedzą i myślą?

Gość gość
Dlaczego dla faceta rok czasu razem tak mało znaczy, zachowuje się jakby go nie było?

Gość gość
Dlaczego dla faceta rok czasu razem tak mało znaczy, zachowuje się jakby go nie było?

Gość gość
Pierw się poznaje, później się wiąże, zawsze wszyscy robicie na odwrót a później są problemy...

Gość gość
Ma na esa, tylko jest dziwny. A może to ja jestem dziwna? :-)

olej, ma na ciebie w******e, to jest taka forma rozstania tylko wygodniejsza dla niego psychicznie i ciebie karzaca przy okazji ta niepewnoscia...

Gość gość
Ale facet ma... 34 lata...

Gość gość
Wydawało mi się ze dorośli ludzie mogą normalnie pogadać, ale okazuje się że nie... Ze trzeba strzelać focha, karać i upokarzać druga osobę. To takie dorosłe.

jeśli masz możliwość sytuacji takiej żeby cię przypadkiem gdzieś zauważył to odstaw się na cudo, najlepiej uśmiechniętą i z małym bukiecikiem w ręku i niech cię taką przypadkiem widzi. Ty oczywiscie niezauważasz go. Napewno to rozbudzi u niego wyobraźnię.

Gość gość
On nie posiada wyobrazni. Traktowal mnie jak kucharke i mamusie. A potem zostawil bo... Nie zaangażował się :-)

Gość gość
Dziękuję :-)