Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka-TA

FAJNA AKCJA DOŁĄCZ

Polecane posty

Gość taka-TA

Hey razem z mężem i naszą 10msc córeczką mieszkamy w wynajętym mieszkaniu. Nie możemy wziąść kredytu na mieszkanie, ponieważ ja nie pracuję, zajmuję się naszą malą kruszynką. Marzymy o tym by mieć swój kąt. Zbieramy na mieszkanie, wspomórz nas 1zł to symboliczna kwota, Twój budżet na pewno na tym nie ucierpi a nas przybliży do naszego wymarzonego wsłasnego M. To nasz numer konta: 52 1090 2109 0000 0001 1149 4978 Pozdrawiamy i Z góry dziekujemy!

Gość rafexxx
spoko już wysłałem!

Gość rajska eva
moge ci przeslac swiadectwo udzialowe jakie dostalam od walesy kiedys, chcesz? podaj adres

Gość rafexxx
a po co im świedectwo udzialowe, pzeslij zł eva co ci zależy ;) Lepiej przesłać na taki cel niż dać żulą pod sklepem!

Gość gość
Wolę dać zulom pod sklepem na winko niż tobie oszuscie

Gość rajska eva
jak to po co? rzad obiecywal, to z reklamacjami do pana co to wzmacniac chcial lewa noge :classic_cool:

Gość rajska eva
jak to po co? rzad obiecywal, to z reklamacjami do pana co to wzmacniac chcial lewa noge :classic_cool:

Gość rajska eva

Gość taka-TA
Dlaczego uważacie, że jestem oszustką? W sumie nic nowego w tym kraju nikt kto mówi prawdę dobrze na tym nie wychodzi. Pozdrawiam wszystkich co chcą pomóc.