Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanierowane68

strszanie mnie wypryszczyło co robić?

Polecane posty

Gość zmanierowane68

wstydze sie chodzic do pracy ,przyszlo słońce cieple dni ,znowu mnie wypryszczyło całą brodę mam w pryszczach.Nikt nie robi mi z tego powodu problemow ale ja wstydze sie z kims rozmawiac ,bo wiem ze patrzy sie na te ochydne krosty. robilam juz wszystko maseczki oczyszczania.. puder tego nawet nie jest w stanie zakryc co mam zrobic?

Kiedys w metrze widzialem taka bardzo pryszczata(pozatym byla bardzo ladna), ale od innych roznilo ja to ze nie miala miny jakby ktos molestowal jej dziecko, tylko sczerzyla zeby zadowolona z zycia, nie moglem od niej oderwac wzroku... czaisz?

Gość zmanierowane68
z czego ja mam sie cieszyc...

Gość gość
ja tez mam krosty na brodzie, ale wiesz co zauwazylam? że jak z tydzien jem bardzo malo, nie wrzucam w siebie byle czego, a tylko jem warzywa, owoce, malo chleba, zadnych slodyczy, cukrow, nie mowiac o nabiale, ktorego w ogole nie jem i tak, to wtedy te krosty znikają i mam gladką brodę. A jak tylko zaczne sie opychac bo czasem tak miewam, ze mam gorszy nastroj i wtedy kilka dni tylko jem i jem wszystko jak leci: slodycze, pizze, duzo chleba, chipsy, to wtedy momentalnie mi wyskakuje takich z 5 czy 6 na brodzie. daje do myslenia...