Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica_

Czy ze mną jest coś nie tak???:(

Polecane posty

Gość dziewica_

otóż mam wspaniałego faceta, którego bardzo kocham, on zresztą mnie także kocha i szanuje, zależy mu na mnie, bardzo się stara jesteśmy razem pół roku...chcielibyśmy zacząć się kochać ale kiedy ma do tego dojść ogarnia mnie paniczny strach, boję się pierwszego razu...mój facet do niczego nie zmusza mnie, wręcz szanuuje moją dezycję ale ja chciałabym tylko się boję tego bólu... poradzicie mi coś ??? :( przejęłam się tym i mam doła :(

nie przejmuj się tym a pod drugie błędem jest umawianie się na konkretna datę że wtedy i wtedy będziecie się kochać ;) poza tym seks to nie tylko penetracja pochwy, przecież jest jeszcze seks oralny i możecie przeżyć swój pierwszy raz liżąc się :P

Gość dziewica_
tzn jak liżąc się ??

Gość dziewica_
wypowie się ktoś jeszcze??

Gość Mymlonek
mam podobna sytuacje. tyle ze moj facet chyba zaczyna sie zastanawiac czy go kocham itd. jestesmy ze soba rok

Gość dziewica_
też się tego boisz ? ile masz lat ?

Gość zawiedziony1410
Jest kilka przyczyn dla których mozesz się bać: - strach przed ciążą - brak zaufania do partnera - strach przed fizycznym bólem przy pierwszej penetracji - wychowanie w przekonaniu ze seks jest czymś złym Macie za sobą petting? Tzn pozwoliłaś mu żeby zrobił Ci dobrze ręką? Na początek możecie od tego zacząć

Gość Mymlonek
19, tak boje sie i jest cos co powoduje u mnie blokade. a u Ciebie jak?

Gość dziewica_
tzn pieszczoty owszem, uwielbiamy :) boję się tego pierwszego włożenia:(

Gość Mymlonek
przeczytaj prosze moj post :miłość, seks" i wypowiedz sie jesli mozesz, tam jest wszystko opisane.

Gość dziewica_
ten 3 myślnik zgadza się ;/

Gość a ja myślę że...
Najprostsze rozwiązanie to jak przed tym pierwszym razem się nieco napijecie. Tak, gdyby nie alkohol to połowa 40-latek by była dziewicami:)

Gość dziewica_
to aż tak strasznie boli ??

Gość dziewica_
koleżanka mi dziś pisała że jest to ból do wytrzymania

Gość zawiedziony1410
ból jest jednym z najbardziej subiektywnych odczuć jeśli boisz się zastrzyków to wiesz że oczekiwanie na niego jest często dużo bardziej nadwyrężające psychikę niż sam zastrzyk. Masz kilka opcji, możesz spróbować rozluźnić się przy pomocy alkoholu. Możesz powiedzieć chłopakowi żeby zrobił to szybko (samo wejście, najpierw dobrze by było żebyś była podniecona). Ból przy pierwszej penetracji jest tak jak krwawienie, może go w ogóle nie być. Z technicznych spraw to pamiętajcie o nawilżeniu, jeśli nie jesteś naturalnie odpowiednio wilgotna, to możecie skorzystać z jakiegoś żelu.

Gość dziewica_
mam 25 lat :) może to dziwne ale tak, szczerze nigdy tego nie robiłam, może to się wydaje śmieszne ale ja się tego nie wstydzę... ale tzn jak spontanicznie? jak u nas jest taka sytuacja że nie mamy gdzie tego zrobić...a ja nie chce swojego pierwszego razu przeyżyć w lesie w samochodzie ;/

Gość dziewica_
ostatnio jak spróbowaliśmy to zabolało mnie:( i więcej nie chciałam:( przestaraszyłam się...

Gość dziewica_
myślisz się mamy przestrzeń swoją własną, bo mój facet zabiera mnie do hotelu gdzie jesteśmy sami, ale my nic nie planujemy... chcemy pobyć sami po prostu... a przy okazji może samo wyjdzie..

Gość dziewica_
a powiedz mi tak szczerze jest to ból do wytrzymania ??

Gość dziewica_
może źle się wyraziłam ;/

Gość dziewica_
dziękuję!! leeecę spać.... dobrej nocki !