Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaczyzm w Polsce. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

kaczyzm czy tuskizm ?

Gość gość
To żaden kaczyzm tylko czysty Patriotyzm miłość do Polski, flagi, godła i krzyża Chrystusowego znaku któremu sprzeciwiają się i który razi wszystkich demonów!!!!!! Módlmy się za opętanych nienawiścią do Jezusa z PO, SLD, Ruchu Palikota!

Gość gość
Tylko Korwin-Mikke!!!

Gość gość
ale to wątek uczuciowy ,idz na polityczny

Gość gość
kocham korwina-mikke! to uczucie jest. naprawdę :d

Gość KUL-mowa
Jaka prosta wasza troska beztroska nad wami Matka Boska i litanie i rozaniec w cieple dloni i medalik co was osloni i pociecha o smaku oplatka latwa- bo Ona to Matka A mnie-zgielk zaplatanych obaw i slow co nie wyraza SLOWA i okrutnie niepojety Jehowa i okrutnie cielesny Chrystus i Duch co do obledu urasta i ze mi sie rozmieni to wszystko na drobne na paciorkow klepanie na ucieczke przed watpieniem szukaniem. Ktore dane mi jako zastaw. Ktore ziarnem na kielki w mym sednie. Ktore jest jedynym JA we mnie.

Gość gość
Jestem ateistką, jednak KOCHAM KORWINA-MIKKE i nie będę głosować na PO! Jestem ateistką, ale od pokoleń w Polsce kultura, język i tożsamość narodowa zachowała się dzięki Kościołowi. Jestem ateistką, ale NIE ZGADZAM się na wszechogarniające chamstwo, zdziczenie i brak zasad! Dlatego też, wolę zagłosować nawet na Kaczora, byle nie na lewackie, odchodzące od polskości partie! Bo jestem Polką, bo chcę żyć w moim kraju, nie chcę w nim Arabów i zachodnich mód! Jestem ateistką, nie wierzę w Boga, ale wierzę, że ludzie mogą się zjednoczyć przeciw złu. Bo w zło wierzę. Jest, istnieje i przejmuje władzę. Nie zgadzam się na to!!!

Gość gość
Chrześcijaństwo daję nam uniwersalne zasady moralne, których przestrzeganie gwarantuję rozwój i zrównoważone egzystowania dla narodu, który przestrzega prawa Bożego!

Gość gość
Zgadzam się z tym! Trzeba pielęgnować nasze tradycje! Trzymać się tego, co nasi przodkowie wywalczyli własną krwią!