Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana moimi włosami

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i coraz mniej włosów... dawniej duzo prostowałam, farbowałam i z czasem mi poprostu wyleciały. teraz dbam nie farbuje i nic, nie chcą już chyba odrosnąć, chyba juz wpadłam w jakąś fobie cały czas oglądam sie za innymi dziewczynami i im zazdroszcze zdrowych gęstych włosów, bo moje nie dość że objętościa są grube jak mój palec wskazujący, to jeszcze nie da sie z nimi absolutnie nic zrobić, o ładnym koku czy warkoczu to moge pomarzyć... jeszcze mi sie tak przetłuszczają że codziennie muszę myć, doczepiłabym u fryzjera ale nie dośc ze to kosztuje 500 zł to jeszcze obciąża po czasie cebulki i też mi wylecą... nie wiem co robić jestem załamana :/ nie moge sie wogóle uczesać aż mi chłopak juz dogaduje na ten temat że nigdy sie jakoś fajnie nie uczesze jak inne dziewczyny

Gość gość
mam to samo! i ja mam 18 lat a tak jest od jakiś 3 :( tragedia :(! a wiesz co pomyslalam?? ze moze przez te zabiegi zepsulysmy sobie cebulki. Chce sie wybrac do dermatologa niedlugo. Włosy maja coraz lepsza kondycje po olejowaniu ale na długosci czy objetosci zero... A od 2 lat dbam bardzo intensywnie i delikatnie

Gość gość
ja juz nawet nie moge zrobić sobie zwykłego kucyka, bo czuje obciążenie na cebulkach z czubka głowy, nic tylko to zciąć w p**du i peruka.

Gość gość
przepraszam za spam ale może którą pani kupi taką śliczną biżuterie http://tinyurl.com/poarhg9 robi ją moa dziewczyna a ja jej spamuję, żeby jej sprawić odrobinę satysfakcji z własnej pracy

Gość jka
wiecie moze ile cm na miesiac rosna wlosy u zdrowej kobiety ?

Gość gość
na miesiąc podobno centymetr, ale jak wyjechałam w tamtym roku za granice to przez pół roku urosły mi ponad 12 cm. co nie zmienia faktu ze nowe nie chcą rosnąć, mam może 1/5 włosów na głowie tego co większośc dziewczyn, wstyd z domu wyjść

Gość BaśkaKaśkaAśka
1-3 cm zależy u kogo

Gość jka
dawniej łysieli przedewszystkim faceci teraz łysieje coraz więcej kobiet...przykre to bo dla nas włosy są bardzo istotne

Gość moje zdanieeeeee
pijcie Biovital

Gość gość
Ja troche z innej beczki. Mam problem z rozdwojonymi koncowkami :( obciecie wlosow 2cm nic nie da, bo ja te koncowki mam na calej dlugosci wlosow :( :( . Doradzi ktos? Help 😠

Gość księżyc w pełni....
Jest taki preparat o nazwie Biotebal, jest przeciw wypadaniu włosów, to po pierwsze. Po drugie właściwa pielęgnacja, czyli szampon i odżywki. Z jedną uwaga, preparat na włosy musisz sama przetestować i wypróbować. Bo jednemu pomoże a drugiemu nie. Kuracja musi trwać 3 miesiące. Pozdrawiam

Gość księżyc w pełni....
Na rozdwajajace końcówki olejek z witaminami np biowax A+E

Gość to ja A. :)
cynk, cynk cynk i jeszcze raz cynk. Ja kupiłam sobie trzy miesiące temu Salfazin i powiem, że jestem w szoku ( kupiłam go na problemy skórne) włosy mi przestały wypadać, są zdrowsze, paznokcie się wzmocniły. Jestem zachwycona. Nie wiem czy to jakaś różnica jeśli chodzi o cynki, akurat tej firmy jest wzbogacony jeszcze dodatkowo o witaminy, dlatego go kupuję.

Gość wiśnióweczka
ja Wam dziewczyny polecę szampon dermena - moja koleżanka poleciała do pracy do stanów, włosy jej wypadały okropnie, "łysiała" z każdym dniem i ktoś jej polecił. Teraz była na urlopie i powiem Wam, że nie do poznania włoski ;-) Z pielęgnacji codziennej szampony barwa bez silikonów, maski biovax i nie farbować, nie prostować, nie suszyć... przynajmniej na początek. Kupcie też biotebal - jedyny bez recepty na prawdę dobry lek - ja stosowałam na pękające paznokcie i jest skuteczny na prawdę, włosy też super wzmacnia. Tylko kuracja min 1-2 opakowania bez przerwy.

Gość gość
nakładajcie żółtko jajka na głowę na kilkanaście minut potem zmyć