Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motywacjaa

SZYBKA DIETA DO 1 LIPCA.. ! Zapraszam :)

Polecane posty

Gość Motywacjaa

Kto ze mną ? :)

Gość gocha25
Ja chętnie dołączę, mam do zrzucenia jakieś 5 kg myślę że w dwa tygodnie zejdzie :)

Gość gość
A masz jakas konkretna dietke 8kg w tydzien ;p ?

Gość Motywacjaa
<

Gość Motywacjaa
<

Gość Motywacjaa
<

Gość gość
A na jakiej szybkiej diecie jestescie?

Gość Motywacjaa
jakaś awaria chyba jest ;/ ja mam do zrzucenia jakoś 3 fajnie by było jak by spadły 4 kg, niestety tyle ostatnio przytyłam czuję się z tym fatalnie więc chcę się szybko tego pozbyć zwłaszcza że lato już prawie jest. Ja mam zamiar stosować dietę około 1000kcal z tym że to będą lekkie produkty, ograniczam słodycze, fast foody. Obiad może zjem dwa razy w tygodniu i to taki lżejszy i w mniejszej porcji. Jeść zamierzam owoce, warzywa, surówki, jogurty, kupiłam sobie płatki nestle fitness więc z mlekiem będę je jadła. Chcę też ograniczyć pieczywo i przerzucić się na wasę, a jak już to może jakaś bułka raz na jakiś czas, do tego ćwiczenia basen i rower. Mam nadzieję że to zadziała

Gość Motywacjaa
Ja już od dwóch dni się ograniczam, ale waga ani drgnęła ;/ nie wiem o co chodzi, czy to przez to że tak duzo wody piję ?? Chyba zwariuję. Za chwile ustalam sobie jadłospis do niedzieli, którego będę się trzymać, a dzisaj wybieram się na basen

Gość gość
Motywacja chętnie dołączę schudłam 4 kg, ale przez te upały 3 mi wróciły, piję dużo wody, soki i mam spuchnięte nogi myślę,że to minie i dalej lece z dietką

Gość Motywacjaa
to super, bo sama mogłabym nie dać rady. Te dwa tygodnie na pewno wytrzymamy :) ja już byłam godzinę na rowerze :) jak na razie zjadłam płatki z mlekiem i ogórka kiszonego :) Wkurzyłam się przez tą wagę dzisiaj, i stwierdziłam że nie popuszczę, choć by nie wiem co. A jaką dietę stosujesz ? I w jakim czasie te kilogramy zrzuciłaś ?

Gość gość
nie uwierzysz pojechałam na wycieczkę, nie było czasu na jedzenie...dużo chodziłam.. i poszło 4 , a wcześniej ze 2 teraz mam zamiar 1200, ale nie konkretna dietę , bo nie mam czasu i one z reguły nie działają będę liczyc kalorie; jeść kasze, zieleninę, warzywa, chude zupy, czasem ryba, mięso oczywiście rower może już dziś się uda

Gość Motywacjaa
To nieźle :) hehe :) U mnie dzisiaj tak : 2 razy płatki z mlekiem, ogórek kiszony, ciemna bułka z szynką i pomidorem, mały jogurt (150) nektarynka, i niestety bułka mleczna (150 kcal) razem około : myślę że max 1400 kcal może 1300 więc chyba nie jest źle udało mi się uniknąć słodyczy :) No i byłam godzinę na rowerze, a teraz jadę na basen :) Ostatni posiłek był o 18 :) Jutro się rano zważę i mam nadzieję że będzie mniej :) A u Ciebie jak ?

Gość Uwielbiam kasze
Hej dziewczyny ja chętnie się przyłaczę. Od jutra zaczynam diete oczyszczającą. Będę jeść sama kasze jaglaną. Przyjmiecie mnie??

Gość też chce
Też sie przyłączam. razem raźniej. chciałabym zrzucić 4 kg a jakby sie udał 5 to byłabym w siódmym niebie!

Gość gość
i ja z wami nic nie żre jak inne laski pije butelkę wina dziennie i wodę waga spada jak sto pieronów na upały to najlepsze!!!!

Gość Motywacjaa
Jasne dziewczyny, bynajmniej tak cicho tu nie będzie :) U mnie na wadze dzisiaj 0,5 k mniej :D ciesze się że coś spadło no i że nie rośnie, ale chyba waga mi się coś psuje, bo jak pierwszy raz weszłam to było mniej o kilogram, może baterie trzeba wymienić ?? Co myślicie, ja już wstałam, do pracy mam na 11 więc jeszcze na rower się wybiorę przed :)

Gość gość
szczytem bezczelnosci i obludy nazywanie jest platkow nestle FITNESS, bo maja tyle cukru, ze :O w 1/3 to sam czysty cukier. Lepiej kup sobie platki owsiane gorskie (tylko nie blyskawiczne) i wtedy mozesz mowic o fit sniadaniu i diecie. powodzonka.

Gość martini....
Cześć. z jakiej wagi startujesz?

Gość Motywacjaa
Jestem niska bo mam tylko 163 cm wzrostu, wagi nie mam jakiejś bardzo wysokiej ale zdradzę ją dopiero jak uda mi się osiągnąć taką jaką chcę :) Co do płatek to owszem, może i zawierają cukier ale lubię je a coś jeść muszę i tak zrezygnowałam z bardzo dużej ilości jedzenia które bardzo lubie więc myślę że na te płatki mogę sobie pozwolić, a po za tym dieta ma być miła i przyjemna, i nie będę się zmuszać do jedzenia czegoś co mi nie smakuje :)

Gość Uwielbiam kasze
hej dziewczyny, u mnie na sniadanie kasza jaglana, do pracy tez wzięłam, wieczorem ćwiczenia. Mam nadzieje że uda mi się wytrzymać jak najdłużej. Moja waga dziś rano to 65,3, wzrostu mam 164cm :)

Gość gość
Przerazajaca jest wasza wiedza na temat zywienia/ odchudzania etc. A wlasciwie jej brak. Poczytajcie o zdrowym odzywaniu, metabolizmie. NIe mozna dopuszczac do tego by byc glodnym. Jesli jestescie glodne wasze organizmy doataja sygnal aby odkladac i w efekcie macie odwrotnie niz chcecie.

Gość Motywacjaa
Skoro jesteś taką, albo takim specjalistą od żywienia itp.. to co robisz na kafeterii w temacie diet i odchudzania ?? A swoje cenne rady zachowaj sobie dla siebie, a nie wchodzisz na cudzy temat i tylko oceniasz i krytykujesz.

Gość Uwielbiam kasze
Drogi gościu uwierz że dużo dziewczyn tutaj (nawet te które odchudzają się nie zdrowo) ma bardzo dużą wiedzę. Jak ktoś odchudza się prawie całe życie, waga ciągle mu się waha to trudno się nie nauczyć. Tylko co mi z tej wiedzy, kiedy ja chce szybko schudnąć?? Wiem grozi mi jojo ale mam to w d***e. Za każdym razem wierze że tym razem się uda. 5 zdrowych posiłków to nie dla mnie, nie mam na to czasu. Po za tym jojo po zdrowym odchudzaniu też występuje. Trzeba by zmienić odżywianie do końca życia, tylko czy tak się da jak ma się problemy z wagą i uwielbia się jeść?? Może i robię źle, ale co mi tam :) Ps od stycznia schudłam 15 kg

Gość slimek32
jak chcesz szybko schudnąć to weź sobie mega błonnikową nopalinę, w dwa tyg zrzucisz ok 5kg. generalnie poczytajcie sobie w necie, mogę wam tylko powiedzieć, że biorę i działa, ale wiadomo każda musi sobie dobrać to, co będzie działać.

Gość Motywacjaa
Ja tam wole suplementów unikać, a te 5 kg w dwa tygodnie to trochę za dużo, przynajmniej takie jest moje zdanie, ja właśnie po basenie jestem, dzisiaj z dietą trochę średnio, wczoraj było lepiej a u was jak ? :)

Gość Uwielbiam kasze
U mnie średnio, nie udało sie jeść samej kaszy. Ale ja ostatnio mam kryzys, odchudzam sie juz od stycznia i już powoli nie daje rady. Udało się poćwiczyć i nawet pobiegać pierwszy raz! Biegałam jakieś 40 min i nawet sie nie zmeczyłam :)

Gość Motywacjaa
Mnie też coś do jedzenia ciągnie, niby ciepło i się tak jeść nie chcę ale jak się wieczorej robi chłodniej to apetyt rośnie ;/ u mnie jak na razie płatki z mlekiem, 2 kromki wasy, bułka maślana, dwie morele, truskawki i kawałek arbuza, jestem głodna jak nie wiem i gotuję sobie fasolkę szparagową

Gość Motywacjaa
Ja już po rowerze, 1,5 h jazdy więc nie jest źle :)