Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Motywacjaa

SZYBKA DIETA DO 1 LIPCA.. ! Zapraszam :)

Polecane posty

Go艣膰 Motywacjaa

Kto ze mn膮 ? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gocha25
Ja ch臋tnie do艂膮cz臋, mam do zrzucenia jakie艣 5 kg my艣l臋 偶e w dwa tygodnie zejdzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A masz jakas konkretna dietke 8kg w tydzien ;p ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A na jakiej szybkiej diecie jestescie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
jaka艣 awaria chyba jest ;/ ja mam do zrzucenia jako艣 3 fajnie by by艂o jak by spad艂y 4 kg, niestety tyle ostatnio przyty艂am czuj臋 si臋 z tym fatalnie wi臋c chc臋 si臋 szybko tego pozby膰 zw艂aszcza 偶e lato ju偶 prawie jest. Ja mam zamiar stosowa膰 diet臋 oko艂o 1000kcal z tym 偶e to b臋d膮 lekkie produkty, ograniczam s艂odycze, fast foody. Obiad mo偶e zjem dwa razy w tygodniu i to taki l偶ejszy i w mniejszej porcji. Je艣膰 zamierzam owoce, warzywa, sur贸wki, jogurty, kupi艂am sobie p艂atki nestle fitness wi臋c z mlekiem b臋d臋 je jad艂a. Chc臋 te偶 ograniczy膰 pieczywo i przerzuci膰 si臋 na was臋, a jak ju偶 to mo偶e jaka艣 bu艂ka raz na jaki艣 czas, do tego 膰wiczenia basen i rower. Mam nadziej臋 偶e to zadzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Ja ju偶 od dw贸ch dni si臋 ograniczam, ale waga ani drgn臋艂a ;/ nie wiem o co chodzi, czy to przez to 偶e tak duzo wody pij臋 ?? Chyba zwariuj臋. Za chwile ustalam sobie jad艂ospis do niedzieli, kt贸rego b臋d臋 si臋 trzyma膰, a dzisaj wybieram si臋 na basen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Motywacja ch臋tnie do艂膮cz臋 schud艂am 4 kg, ale przez te upa艂y 3 mi wr贸ci艂y, pij臋 du偶o wody, soki i mam spuchni臋te nogi my艣l臋,偶e to minie i dalej lece z dietk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
to super, bo sama mog艂abym nie da膰 rady. Te dwa tygodnie na pewno wytrzymamy :) ja ju偶 by艂am godzin臋 na rowerze :) jak na razie zjad艂am p艂atki z mlekiem i og贸rka kiszonego :) Wkurzy艂am si臋 przez t膮 wag臋 dzisiaj, i stwierdzi艂am 偶e nie popuszcz臋, cho膰 by nie wiem co. A jak膮 diet臋 stosujesz ? I w jakim czasie te kilogramy zrzuci艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie uwierzysz pojecha艂am na wycieczk臋, nie by艂o czasu na jedzenie...du偶o chodzi艂am.. i posz艂o 4 , a wcze艣niej ze 2 teraz mam zamiar 1200, ale nie konkretna diet臋 , bo nie mam czasu i one z regu艂y nie dzia艂aj膮 b臋d臋 liczyc kalorie; je艣膰 kasze, zielenin臋, warzywa, chude zupy, czasem ryba, mi臋so oczywi艣cie rower mo偶e ju偶 dzi艣 si臋 uda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
To nie藕le :) hehe :) U mnie dzisiaj tak : 2 razy p艂atki z mlekiem, og贸rek kiszony, ciemna bu艂ka z szynk膮 i pomidorem, ma艂y jogurt (150) nektarynka, i niestety bu艂ka mleczna (150 kcal) razem oko艂o : my艣l臋 偶e max 1400 kcal mo偶e 1300 wi臋c chyba nie jest 藕le uda艂o mi si臋 unikn膮膰 s艂odyczy :) No i by艂am godzin臋 na rowerze, a teraz jad臋 na basen :) Ostatni posi艂ek by艂 o 18 :) Jutro si臋 rano zwa偶臋 i mam nadziej臋 偶e b臋dzie mniej :) A u Ciebie jak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
Hej dziewczyny ja ch臋tnie si臋 przy艂acz臋. Od jutra zaczynam diete oczyszczaj膮c膮. B臋d臋 je艣膰 sama kasze jaglan膮. Przyjmiecie mnie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 chce
Te偶 sie przy艂膮czam. razem ra藕niej. chcia艂abym zrzuci膰 4 kg a jakby sie uda艂 5 to by艂abym w si贸dmym niebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ja z wami nic nie 偶re jak inne laski pije butelk臋 wina dziennie i wod臋 waga spada jak sto pieron贸w na upa艂y to najlepsze!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Jasne dziewczyny, bynajmniej tak cicho tu nie b臋dzie :) U mnie na wadze dzisiaj 0,5 k mniej :D ciesze si臋 偶e co艣 spad艂o no i 偶e nie ro艣nie, ale chyba waga mi si臋 co艣 psuje, bo jak pierwszy raz wesz艂am to by艂o mniej o kilogram, mo偶e baterie trzeba wymieni膰 ?? Co my艣licie, ja ju偶 wsta艂am, do pracy mam na 11 wi臋c jeszcze na rower si臋 wybior臋 przed :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczytem bezczelnosci i obludy nazywanie jest platkow nestle FITNESS, bo maja tyle cukru, ze :O w 1/3 to sam czysty cukier. Lepiej kup sobie platki owsiane gorskie (tylko nie blyskawiczne) i wtedy mozesz mowic o fit sniadaniu i diecie. powodzonka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martini....
Cze艣膰. z jakiej wagi startujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Jestem niska bo mam tylko 163 cm wzrostu, wagi nie mam jakiej艣 bardzo wysokiej ale zdradz臋 j膮 dopiero jak uda mi si臋 osi膮gn膮膰 tak膮 jak膮 chc臋 :) Co do p艂atek to owszem, mo偶e i zawieraj膮 cukier ale lubi臋 je a co艣 je艣膰 musz臋 i tak zrezygnowa艂am z bardzo du偶ej ilo艣ci jedzenia kt贸re bardzo lubie wi臋c my艣l臋 偶e na te p艂atki mog臋 sobie pozwoli膰, a po za tym dieta ma by膰 mi艂a i przyjemna, i nie b臋d臋 si臋 zmusza膰 do jedzenia czego艣 co mi nie smakuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
hej dziewczyny, u mnie na sniadanie kasza jaglana, do pracy tez wzi臋艂am, wieczorem 膰wiczenia. Mam nadzieje 偶e uda mi si臋 wytrzyma膰 jak najd艂u偶ej. Moja waga dzi艣 rano to 65,3, wzrostu mam 164cm :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przerazajaca jest wasza wiedza na temat zywienia/ odchudzania etc. A wlasciwie jej brak. Poczytajcie o zdrowym odzywaniu, metabolizmie. NIe mozna dopuszczac do tego by byc glodnym. Jesli jestescie glodne wasze organizmy doataja sygnal aby odkladac i w efekcie macie odwrotnie niz chcecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Skoro jeste艣 tak膮, albo takim specjalist膮 od 偶ywienia itp.. to co robisz na kafeterii w temacie diet i odchudzania ?? A swoje cenne rady zachowaj sobie dla siebie, a nie wchodzisz na cudzy temat i tylko oceniasz i krytykujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
Drogi go艣ciu uwierz 偶e du偶o dziewczyn tutaj (nawet te kt贸re odchudzaj膮 si臋 nie zdrowo) ma bardzo du偶膮 wiedz臋. Jak kto艣 odchudza si臋 prawie ca艂e 偶ycie, waga ci膮gle mu si臋 waha to trudno si臋 nie nauczy膰. Tylko co mi z tej wiedzy, kiedy ja chce szybko schudn膮膰?? Wiem grozi mi jojo ale mam to w d***e. Za ka偶dym razem wierze 偶e tym razem si臋 uda. 5 zdrowych posi艂k贸w to nie dla mnie, nie mam na to czasu. Po za tym jojo po zdrowym odchudzaniu te偶 wyst臋puje. Trzeba by zmieni膰 od偶ywianie do ko艅ca 偶ycia, tylko czy tak si臋 da jak ma si臋 problemy z wag膮 i uwielbia si臋 je艣膰?? Mo偶e i robi臋 藕le, ale co mi tam :) Ps od stycznia schud艂am 15 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slimek32
jak chcesz szybko schudn膮膰 to we藕 sobie mega b艂onnikow膮 nopalin臋, w dwa tyg zrzucisz ok 5kg. generalnie poczytajcie sobie w necie, mog臋 wam tylko powiedzie膰, 偶e bior臋 i dzia艂a, ale wiadomo ka偶da musi sobie dobra膰 to, co b臋dzie dzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Ja tam wole suplement贸w unika膰, a te 5 kg w dwa tygodnie to troch臋 za du偶o, przynajmniej takie jest moje zdanie, ja w艂a艣nie po basenie jestem, dzisiaj z diet膮 troch臋 艣rednio, wczoraj by艂o lepiej a u was jak ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwielbiam kasze
U mnie 艣rednio, nie uda艂o sie je艣膰 samej kaszy. Ale ja ostatnio mam kryzys, odchudzam sie juz od stycznia i ju偶 powoli nie daje rady. Uda艂o si臋 po膰wiczy膰 i nawet pobiega膰 pierwszy raz! Biega艂am jakie艣 40 min i nawet sie nie zmeczy艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Mnie te偶 co艣 do jedzenia ci膮gnie, niby ciep艂o i si臋 tak je艣膰 nie chc臋 ale jak si臋 wieczorej robi ch艂odniej to apetyt ro艣nie ;/ u mnie jak na razie p艂atki z mlekiem, 2 kromki wasy, bu艂ka ma艣lana, dwie morele, truskawki i kawa艂ek arbuza, jestem g艂odna jak nie wiem i gotuj臋 sobie fasolk臋 szparagow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motywacjaa
Ja ju偶 po rowerze, 1,5 h jazdy wi臋c nie jest 藕le :)

Udost臋pnij ten post