Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amish

Pierścień Atlantów - co robić?

Polecane posty

Gość Amish

Podczas budowy domu, po zalaniu fundamentów jeden z robotników zorientował się, że do wykopu wpadł mu Pierścień Atlantów i został zalany betonem - nie do wydostania. W świetle tego co się naczytałem, to pierścień taki ma działanie demoniczne i boję się, żeby dom już od samego początku nie był przeklęty. Co zatem robić? Czy mam wzywać księdza egzorcystę aby w jakiś sposób zneutralizował działanie pierścienia, np. przez posypanie fundamentów solą egzorcyzmowaną itp? Albo rozkuwać wszystko i szukać tego pierścienia? Czy jeśli np. stanie się jakieś nieszczęście, zachoruje dziecko, będzie jakiś wypadek w domu itp. to należy to przypisywać temu że został on zbudowany na fundamencie Pierścienia Atlantów? Pytanie brzmi czy kapłan w ogóle po kolędzie do takiego domu z przekleństwem będzie chciał wejść?

Gość gość
ale ciemnota :O

Gość gość
Dlugo nie pozyjesz wiec sie nie przejmuj. Szykuj sie na tamten swiat, bo rycerz z ortalionu na bialym koniu juz po ciebie jedzie

Gość gość
fajnie, że się interesujesz tym tematem i przestrzegasz przed amuletami ale czemu wymyślasz niestworzoną historię i prowokujesz ? to dziecinada !

Gość gość
w twojej głowie to działa

Gość gość
Co zrobic? Sznur i mocna galaz. Pozdrawiam

Gość gość
nie badz zbyt przesadna, egzorcysta by Ci powiedział, że chronisz się poswiedzią i sakramentem przed działaniem złego ducha, a pierscien jest symbolem przyzwolenia na to dzialanie, wiec jesli chodzisz do kosciola to nie masz powodu do zmartwienia, ksiadz przyjdzie przy wizycie w okolicy swiat to popros by poblogoslawil dom i zadne satanistyczne bylyskotki tego nie zmienią

Gość gość
denna prowokacja robotnik ...zgubił pierścień cha, cha

Gość ojgen
w czasie budowy domu , gdy szalunki i zbrojenie były przygotowane do zalania betonu sam wrzuciłem w jeden z narożników fundamentu kilka monet , tak na szczęście , ponieważ należy COŚ wrzucić , - nawet teraz, gdy bardzo stary dom jest rozbierany to przy rozbiórce domu często można się natknąć na COŚ cennego, ponieważ bogaty gospodarz w czasie budowy domu schował w kominie lub w fundamentach 'jakiś drobiazg' na szczęście , - zatem spokojnie, ten pierścień ktoś odkopie za 200 lat i sobie powie, tu w tym domu mieszkał bogaty gospodarz

Gość gość
przepraszam za spam ale może którą pani kupi taką śliczną bizuterię http://tinyurl.com/poarhg9 robi ją moa dziewczyna a ja jej spamuję, żeby jej sprawić odrobinę satysfakcji z własnej pracy

Gość gość
chooje muje dzikie weze pierdzielenie o chopinie jak chopin nie zyje ale sie usmialam dzilanie satanistyczne? jestescie debilami czy jak.jestem katoliczka 2 razy dziennie mowie paciez.do kosciola zagladam.piercien mam ponad 12 lat.nikomu nie zrobilam krzywdy.pierscien wymyslono w starozytnosci,dzialanie na podstawie energii figur geometrycznych.nie sluchajcie glupot,pierscien ten nosza ludzie dobrzy.uczciwi wrazliwi.od nich krzywdy nie zazna nikt