Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna mama

EGIPT 2013-kto leci i gdzie?

Polecane posty

Gość wakacyjna mama

wybieramy sie z rodzinka, ktoras z Was tez moze wybiera sie tam z rodzinką:) i gdzie?

Gość a ja lecę w lipcu z rodiznką
ale zaraz nas od biedakow wyzwą, bo do Egiptu lecimy a nie na Hawaje:D a tak serio to do Hurghady:) a Ty?

Gość wakacyjna mama
my tez do Hurghady w polowie lipca, pierwszy raz bedziecie czy kolejny?

nie, my juz 3 raz, tak co 3 lata średnio tam latamy, blisko i niedrogo:)

Gość wakacyjna mama
no to fakt, mielismy wczesniej inny kierunek obrany, ale duzy wydatek w m-dzy czasie mial miejsce i z tych tanszych kierunkow drugi raz Egipt wybralismy:)

my lubimy ten kraj, upal nam nie przeszkadza, dzieci starsze, wybieramy hotele z aquaparkami,zeby mialy co robic i luzik:) w tym roku wzielismy Aqua Jungle Park czy jakos tak podobnie a Wy?

Gość gość
listopad Marsa alam

Gość gość
eh polaczki tylko Egipt wybieracie bezgiscia totalne

Gość wakacyjna mama
no Egipt to nie szczyt moich marzeń, zwłaszcza jak bylam wczesniej w innych ciekawych krajach, ale w tym roku budżet domowy jest dość szczuply a z tych tańszych jednak wolimy Egipt (inne kraje w tej cenie nas nie interesują:)

Gość gość
nie lubie Egiptu, bo tam pelno Polakow, mamuśki drące gębe na bachory i robiące wszędzie szum, dlatego jeździmy zawsze w mało popularne kierunki dla Polakow

Gość gość
z tego samego powodu omijam Egipt:P

Gość evil*
no niezupełnie się z Wami zgodze, w najtańszych hotelach może i jest dużo Polaków, my byliśmy 2 lata temu w lipcu i w naszym było 15 osob z nami razem, tylko na spotkaniu z rezydentem ich widzieliśmy:D

Gość gość
bezguścia, wczasy dla biedoty.. a Wy wszyscy kasą sr**** i gdzie jeżdzicię? pod gruszę pewnie,heh. Egipt jak każdy inny kraj, jeden lubi tam, drugi na Mazury. i 99% ludzi z kafe nigdzie nie wyjeżdża, a innym zazdrości i komentuje. Ja juz po wakacjach w Egipcie :) maj, Hurghada, Sunny Days. od 1 lipca dwa tg nad Bałtykiem-Pobierowo, a we wrześniu pojezierze Drawskie.

Gość mamapelnageba
a ja wybieram się do Egiptu wlasnie w lipcu na 2 tyg, nam upal nie przeszkadza, a o dziwo! w Egipcie jeszcze nie byliśmy, dzieci chcą zobaczyć z bliska piramidy, mumie itp., wic lecimy:)

Gość gość
my byliśmy 2x i więcej niet!!!! za dużo Polakow, fakt,ze byliśmy w okresie Noworoczno-sylewsrtowym 2x ale na wakacjach nie chce ciagle sluchac Polakow, to samo, co ktoś wyżej napisał dlatego w wakacje się nie ruszamy nigdzie, a na zime Dominikana

Gość gość
a my lecimy i nie dlatego ze nie stać nas na droższe wczasy, ale...nigdy nie byliśmy w Egipcie, ale mamy zaliczone 2 Ameryki:P i część Azji:P