Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

PROSZE O ODPOWIEDZI :) CO MYSLICIE O ...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

ostatnio podczas ustalania (po raz kolejny )wspolnych oplat ( mieszkamy ponad rok razem) uslyszalam od faceta : to co - ja mam placic za wynajem mieszkania a ty sobie tu bedziesz mieszkac ? ? ? ja jak to uslyszalam bylam w szoku ze powiedzial do mnie w ten sposob co on sobie mysli ? - no ale on uwaza ze pieniadze nie sa wazne co o nim mam myslec teraz ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zacznij bra膰 fors臋 za dawanie ty艂ka, co to, ty b臋dziesz wydawa膰 fors臋 na kosmetyki, a on cie b臋dzie posuwa艂 za darmo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kocha Cie... niestety normalny facet ktory kocha swoja kobiete na pewno by tak nie powiedzial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodnick shufareck
a jakie macie oplaty::: woda droga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
praktycznie ja caly czas robilam oplaty no bo on sie zwolnil z pracy, potem tylko dorywczo pracowal i pracuje tez tak mysle ze to egoista.. mysli o sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jestescie zareczeni juz? jezeli moge zapytac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bardzo rozumiem
<

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym forum sie dzieje
? ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie nie jestesmy ze swoja byla po paru miesiacach sie zareczyl ( byla w ciazy ) nie kochal jej ( tak mi mowil ) mi dosc czesto mowi ze kocha.. jednak nie podoba mi sie jego podejscie do pieniedzy mam wrazenie ze zyrowal by z checia na mnie.. kiedys powiedzial ze jedna dziewczyna go zostawila bo on za nia placil - smiechu watre nie wydaje mi sie zebysmy kiedykolwiek sie zareczyli bo nie wyobrazam sobie ukladac zycie z kims kto ma problem z placeniem ... patrzy tylko czy ja czasem nie zaplace, samo to jego zwolnienie sie z pracy ... malo odpowiedzialne, a to wlasnie facet powinien myslec bardziej o bezpieczenstwie rodziny.. on planuje ze mna dzieci jak najbardziej, niech sobie planuje.. pomarzyc mozna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale koles..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciuciuxbabka
powaznie to on cie nie traktuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez tak uwazam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ktos cos jeszcze napisze ?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niewiem jaki macie uk艂ad . powiem o sobie kiedy艣 chodzi艂em z kobiet膮 o zasadach feministycznych ca艂kowicie wyzwolona na kazdym kroku z膮da艂a r贸wnouprawnienia . d艂ugo nie wytrzyma艂a (p贸艂 roku i zmiana nastawienia ale ja juz nie chcia艂em) uk艂ad by艂 taki op艂aty obowiazkowe po po艂owie i jedzenie wsp贸lny wypad do kina jeden bilety drugi co艣 na z膮b . kawiarnia po po艂owie ,imprezy po po艂owie chyba 偶e kto艣 zaprasza specjalnie ma ch臋膰 wyskoczy膰 gdzie艣 p艂aci ca艂o艣膰 . kosmetyki kazdy sam , no i zacze艂o sie jak brakowa艂o kasy wsp贸lnej . czy ty nie mo偶esz sam zap艂aci膰 do艂贸偶 co艣 ,ile masz kasy jeszcze i tp powiedzia艂em raz drugi sama chcia艂a艣 taki uk艂ad w koncu tak pragniesz r贸wnego traktowania i r贸wnego dzielenia obowiazk贸w bez wzgl臋du na p艂e膰 , dlaczego mam do艂o偶y膰 do kosmetk贸w 300setki jak moje 100 kosztuja sama p艂a膰 . ja w tym tyg gotuje ty ogarniasz dom w co wchodzi kran i gniazdko (naprawa) a nie odk艂adanie jak bedzie moja kolej . 100 innych przyk艂ad贸w .poprostu nie da艂o si臋 zy膰 teraz mam normaln膮 kobiete p艂ace ja jak na faceta przysta艂o i w wiekszo艣ci utrzymuj臋 z przyjemnosci膮 gotuj臋 ,sprzatam bo chce a nie bo 偶膮daj膮 czego艣 czego nie mog膮 same dotrzyma膰 . dlatego spyta艂em jaki macie uk艂ad . teraz kobietom w g艂owach si臋 poprzewraca艂o chc膮 wielbienia utrzymania, r贸nego traktowania bez wzgledu na p艂e膰 ale nadal chc膮 mie膰 przywilej p艂ci, ustepowania, dbania ,zabiegania,obdarowywania a to si臋 nieda do kumpla id臋 z piwem albo flaszk膮 i jest git jak mnie wkurzy czy obrazi dam w pysk i flaszk臋 na zgod臋 i bedzie git . spr贸buj kto艣 tak z kobiet膮 nawet zatwardzia艂a feministk膮 bedzie larmo i b贸g wie co jeszcze i badz tu madry na wasze r贸wnouprawnienie . to si臋 nie da poprostu

Udost臋pnij ten post