Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką macie pracę, lubicie ją czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak to dlaczego. W tylu tematach poruszana jest ta kwestia - jestem ciekawa jak pochłaniające i ciekawe zawody macie? Czy są bardzo pożyteczne? :P.

Gość ja mam swoja firme
mam malo pracy, wiec mozna powiedziec, ze lubie, ale to nie moja bajka, w spadku mi zostala:)

Gość gość
ja lubie ..jestem asyst.stom tak naprawde to huja robie..tak 80 % siedze na necie wszystko okey tylko płaca do kitu

Gość gość
Jestem kierownikiem marketu. Mam dosyć swojej pracy.

Gość diagnosta laboratoryjny
Bardzo ja lubie bo jest bardzo ciekawa,ciagle sie czlowiek uczy czegos nowego,szkoda tylko ze malo platna i zawezony rynek pracy. Jak juz sie prace znalazlo to trzeba ja trzymac,male szanse na zmiane.

Gość gość
Lubię - zajmuję się eksportem na wschód. Jedyny minus, że trzeba czasami dłużej posiedzieć w pracy.

Gość m.m.mmmm
Ja z zawodu jestem artystą-plastykiem i do tego wizażystką-stylistką. A pracuję w Oriflame, obecnie kończę kwalifikacje managerskie i kocham moją pracę <3

Gość szczelanie do burakuff
pracuje w zlobku jest fajnie

Gość moja praca jest b. pożyteczna
Pracuję w sądzie, jestem stażystką i na mojej głowie jest zorganizowanie wszystkiego co jest potrzebne do rozprawy-począwszy od wysłania aktu oskarżenia, poprzez wszystkie czynności procesowe a kończąc na wysłaniu odpisu wyroku.

Gość gość
jestem nauczycielem bez mgr (wkrotce), placa kijowa, ale za te kwote co ja mam wiem, ze inni naprawde zasuwaja, poza tym wiem, ze z kazdym rokiem bede miala wiecej obowiazkow. ale na szczescie sa dodatki, ktore podreperowuja budzet. lubie swoja prace ze wzgl na ciagly kontakt z mlodzieza, roznymi ludzmi, pewna dowolnosc tego zawodu (nie musze miec kostiumu siedziec przy biurku), za to ze nie musze siedziec w pracy 8 h, ale w tym zawodzie trzeba sobie dorabiac jesli sie nie jest jeszcze mianowanym lub dyplomowanym nlem.

Gość gość
A ja pracuje jako grafik, dla polskiej rodzinnej firmy, jest sporo roboty, ale lubię ta prace, chociaż czasami mam ochotę zmienić miejsce

Gość gość
Manager w gastronomii, płaca ok ale spedzam w niej nieraz po szesnaście godzin, oczywiscie siedem dni w tygodniu. W ciagu dwóch lat cztery dni urlopu i ok 60% czasu pomagam w kuchni, bo nie dają rady. Uwielbiam prace z ludzmi ale kuchni nienawidzę. Dobija mnie i irytuje.

Gość gość
Jestem krupierką. Praca ok, zarobki niebardzo.

Gość gość
stylistka paznokci,pracuję w domu-dorabiam(póki córka mała),zarobki różne zależy od m-ca(500-600zł)

Gość gość
Pracuję w stoisku z pieczywem w InterMarche. Kocham moje buły, chleby i ciasta :)