Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi dobrać/ułożyć dietę 35+

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 36 lat, 164cm,ok. 54 kg wagi, wiem, idealnie, ale jeszcze parę miesięcy temu ważyłam 48/50. Spasłam się i źle się z tym czuję. Potrzebuję czegoś konkretnego i motywacji. Ktoś mi kiedyś proponował SB, ale to chyba nie dla mnie. W pracy (umysłowej) zjadam na śniadanie ok. 2 kanapki (podwójne) razowego z szynką, sałatą lub serem, potem 9po ok. 2,3h) ze 2 jabłka, w domu, ok. 16 z nerwów, stresu, big obiad, czyli np. 3 miski żurku z jajkami(2) i kiełbasą.

Gość chudy gośc
https://zrzucaj.wordpress.com/ .Za mało jesz .5 posiłków co 3 godz.Rano kromka chleba z szynką,serem,pomidorem,potem jogurt 2% z łyżką otrąb pszennych.obiad to pierś lub ryba pieczona w folii ,surowka (bez majonezu i smietany),gotowane warzywa.Na podwieczorek pół kg truskawek ,lub inny owoc .Na kolację kanapka np z jajkiem ,sałatka z pomidorów .Obiad możesz zamienić z kolacją.Jedz najpózniej o 20 .Pij 2 litry wody ,herbatki ziołowe ,kawy bez mleka najwyżej 2-3.Nie jedz słodyczy .Chleb ciemny -graham ,orkiszowy,razowy .Na sniadanie może być musli z jogurtem lub mlekiem.

Gość Olcia Dubicka
Diety Ci nie polecę bo jak dla mnie one nie były satysfakcjonujące i poszłam inną drogą a jestem w podobnym wieku jak Ty :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.