Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passionfruit

Czy sa tu fajni ludzie chcacy pogadac?

Polecane posty

Gość Passionfruit

<

Gość Passionfruit
<

Gość Passionfruit
<

Gość alaaaaaaa
Czy to temat-widmo...?

Gość Passionfruit
Wczoraj posty sie nie chcialy wwyswietlac :P zalozylam ten temat a nie dokonczylam, chcialam znalezc ludzi chcacych pogadac, ludzi ktorzy spelniaja sie zawodowo za granica

Gość Passionfruit
Nikt sie nie spelnia zawodowo? Myslalam ze pogadam z kims o tym jak do tego doszedl i jak sobie radzil,bo zdoswiadczenia wiem ze poczatki nie sa latwe

Gość Internetowy poeta
Chcesz sie dowiedziec czegos wiecej o nas, to najpier wypadalo by udzielic kilku informacji o sobie, najlpiej z zalaczonym zdjeciem.:) pozdrawiam

Gość dariusz sieczkowski
tu wszycy mieszkają w uku i klepią biede

Gość gość
Nie wszyscy sa tacy bezradni jak ty dariuszu.

Gość MoniaFajna
A co dokladnie chcesz wiedziec?

Gość MoniaFajna
Ja zaczynalam w agencji , przy pakowaniu , w miedzyczasie chodzilam tu do collegu, robilam w charity bez pensjii. Potem na lokalnym uniwersytecie , a teraz juz na swoim jestem w zawodzie, nie mam domu , tylko mieszkanie, maly samochod, swoje biuro i nikt mnie nie zwolni, ogolnie jestem zadowolona , z jednym ale o ktorym nie wspomne tutaj.

Gość gość
Nie wszyscy sa z UK.!!!Ty chyba chcesz sluchac,a nie gadac,bo,jak juz ktos zauwazyl,o sobie nic nie mowisz :-D

Gość Passionfruit
Ja zawsze wolalam sluchac niz mowic:P chcialam sie dowiedziec ile lat wam to zajelo i czy jestescie szczesliwi teraz, ja jak tu przyjechalam nie znalam jezyka w ogole, zaczynalam od barow i restauracji potem poszlam do college zdalalm NHD, poszlam do pracy jako trainee, zeby sie zaczepic, potem poszlo jak z gorki, kursy, szkolenia,zmiana pracy na lepsza obecnie pracuje w renomowanej firmie, mam sluzbowy samochod, teraz mozliwosc awansu znowu, jezdze do roznych innych punktow na zabiegi z pracy i ogolnie mam ciekawa prace nie nudze sie:P jestem tutaj 9lat ale z tego dobrych 6 lat przesiedzialam na tych gorszych pracach bo nie wierzylam w siebie wczesniej.

Gość benedicte
Ja nie z UK-duuuzo dalej.Dlaczego tu tyle obelg,wyzwisk,agresji?Frustracja...?

Gość gość
Heheh post zalozony zeby sie " pochwalic" jaka ona zrobila karieryje hihi

Gość Gosciowa
Agencja pracy to najgorsze zlo jakie mozna znalesc! Ja naprawde nie rozumiem dlaczego ludzie dycyduja sie na taki typ pracy!?? Tam na kazdym miejscu klamia I nigdy nie wiadomo kiedy praca sie skonczy!

Gość gość
Mowilam I cisza pochwalila sie co to ona nie jest I cisza

Gość ale tak serio
Ja moge pogadac ale nie wiem czy jestem fajna ;)

Gość gość
Ja jestam przyklad awansa spolecnego w Ukeju. Zwe sia Jozef, ale w Polsce woli mnie Jozwa, a w Ukeju nazwal zem sie James, bo tak dostojnie po szlachecku. A tak na codzien to ja zem przyjechal do Ukeja z Popkowizy pod Ostroleka. Tera ja zem Londynczyk, nie jakis tam Polacek. Anglijskiego to juz zem sie prawie nauczyl spikac jak rodowjity Angljik, tylko casem cus tam na migi musze pokazywac, bo te glupie Angljiki wlasnego jazyka nie umnia i mnie nie rozumija glupole jedne. A jako career to najpierf ja byl pomywacz we restauracji, ale zem pikny chlopak i nieglupji jak te Angljiki to mnie awansowalji na bodygarda w agncji towarzyskiej i jako benefit daja mni darmowe talony na r****nko. Zyc nie umnierac. A do Polski to jo nie wroca, bo jam teraz miejski chlopok a nie wziesniak i na polu juz robzil nie beda. Niech se Tusk i inne polityki zapsierdalaja.

Gość gość
Buhahahaahaha

Gość gość
buuuuuuuuuu

Gość gość
Ja jestem fajny!

Gość gość
Forum dla chcacych porozmawiac . to wpisywalem cala noc w google, i jakos lipa .... to taka moja mala dygresja :D

Gość gość
bingol jest fajny BUHEHEHEHEHEAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH dlatego ma kupe znajomych :D

Gość gość
z ktorymi organizuje grilla co tydzien co jest dla niego niesamowita rozrywka. tancuja wtedy z kumplami z usmiechem na ryjach przy discopolo trzymajac sie za siusiory :D tak sie bawi polska elita bingolowa