Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Matyldzia 19l...

moja choroba moja historia

Polecane posty

Gość Matyldzia 19l...

Cześć dziewczyny pozwolicie że się tu troszkę wygadam. A więc mam na imię Matylda (może niezbyt ładne ale cóż wybór rodziców i starszego brata ;) ) mam 19 lat z wyglądu raczej nie brzydka: blondynka włosy proste do ramion niebieskie oczy, 167 cm wzrostu 55 kilo wagi tyle o moim wyglądzie teraz o chorobie, choruję na astmę oskrzelową no i z tego powodu nie mogę jeździć daleko na rowerze ( a lubię) ani biegać czy też zbytnio się przemęczać bo dostaję ataku i mnie dusi. Biorę różne leki między innymi aerozol wziewny a także od czasu do czasu lek w zastrzykach domięśniowych (w pupę). Mój problem polega na tym ,że jestem nieakceptowana wśród moich rówieśników z powodu mojej choroby wyśmiewają się ze mnie czasami udają że się duszą jak ja kiedy mam atak i wszyscy w śmiech a mi w tedy jest bardzo przykro. Mam co prawda jedną koleżankę która mnie lubi i stara się mnie wspierać ale większość mnie nie lubi jak chciałam jakoś porozmawiać z nimi to nawet się nie zdążyłam odezwać tylko podeszłam to kazali mi wypie*****ć i to szybko. Mieszkam ze starszym bratem Wojtkiem bo rodzice prowadzą za granicą firmę i nie ma ich nie raz i cały miesiąc w domu a sama mieszkać nie chce. Wojtek jest lekarzem więc opiekę medyczną mam na co dzień w domu ;) stara się mnie wspierać poprzytula mnie pocieszy obejrzymy razem film no i w razie zastrzyków jest niezastąpiony robi je perfekcyjnie nic prawię nie czuję :D a ja mu w zamian coś dobrego zawsze ugotuję jak wraca z pracy. :) sorry że tak długo ale musiałam się wygadać komuś innemu niż brat. To nie jest żadna prowokacja myślę że mnie zrozumiecie. Pozdrowionka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować