Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bandzior_

Czy podobają się Wam faceci o zielonych oczach?

Polecane posty

Gość Bandzior_

Witajcie! : ) Pytanie jak w temacie. Sam posiadam jasno zielone oczy, z domieszką lekkiej żółci wokół źrenic i zauważyłem, że dziewczyny z zainteresowaniem wpatrują się mi w oczy, gdy z nimi rozmawiam, i stąd zapytanie, czy taki kolor może być pożądany u facetów? : )

Gość gość
pewnie dlatego, ze jest malo spotykany :).

Gość idowiemsiejak
moj facet ma chyba takie :D jasne zielone z zoltym :) są "inne" :) dlatego wzbudzaja zainteresowanie:) a ja sobie mysle "moj chlopak ma piekne oczy dobre geny dla moich dzieci" :) no coz...uwierz ze uwielbiam twoje oczy :)

Gość brzózzka
tak, ale to bardzo rzadko spotykane

Gość Bandzior_
Rzadko spotykane, to fakt. Dominują oczy kolorów niebieskich i brązowych (różne odcienie). : )Zauważam, że sam posiadając zielone oczy, podświadomie poszukuję kobiety o takim samym kolorze. Innymi słowy, cholernie podobają mi się dziewczyny o zielonych oczach! : ))

Gość gość
Jestem kobieta i mam takie same oczy, tzn szaro zielone z żółtymi "kropeczkami" - raz wyglądają na zielone, raz seledynowe zależy od stroju, biel na pewno podkreśla ten kolor - do tego ciemną oprawę oczu, ciemną cere i ciemno brązowe włosy - więc szystko z tymi oczami kontrastuje, do tego pełne duże usta, ludzie zaczepiają mnie na ulicy i komplementuja kolor oczu, urodę ale fakt że oczy przyciągają najwięcej uwagi, uważam że bez względu na płeć robią wrażenie bo są rzadko spotykane :)

Gość idowiemsiejak
no ja mam np ciemno brazowe i nie ciagnie mnie specjalnie do pana z takimi oczami ;P dlatego wybralalm chlopaka o oczach takich jak twoje bo sa inne takie same bylyby nudne :)

Gość Bandzior_
Kobieta o takich samych oczach - z opisu wstrzeliłaś się prawie idealnie pod mój typ kobiety (pod względem urody), z którą chciałbym być. Wygląd rzekomo nie jest najważniejszy, ale nie oszukujmy się - zwracamy na niego uwagę, zdecydowanie na początku znajomości. ; )

Gość gos4
Podobaja :)

Gość Ta od tych samych oczu
Może zacznę się podpisywać ;) jestem zajęta więc musisz szukać dalej ;) myślę że mój typ urody jak i kolor oczu to wynik mieszanki korzeni Greckich, Polskich i Żydowskich - więc dosyć nietypowy. Przyznam że u mężczyzn najbardziej podobają mi się ciemne odcienie - pewnie na zasadzie przeciwwagi :) mój chłopak mimo że ciemne ma dosyć nietypowe, określam je jako orzechowe, też niespotykane bo trochę piwnego, trochę brązu jasnego i też żółte kropeczki. Nie wiem jak wy ale nie lubie niebieskich oczu, wydają mi się banalne i powszechne, choć są odcienie które robią wrażenie!

Gość ciemn
idowiemsiejak a ja mam ciemno brązowe z domieszką zieleni a faceci z brązowymi mnie zazwyczaj nie kręcą :P , na zasadzie przeciwieństw pewnie to działa.

Gość Bandzior_
Jeżeli chodzi o kobiety, to kolor brązowy (ale mocno ciemny) jeszcze ujdzie, ponieważ podobają mi się czarne, naturalne włosy u dziewcząt. Ale nie jest to kolor przeze mnie pożądany. Jeżeli chodzi o mężczyzn (jestem estetą, więc na nich też zwracam uwagę, czysto estetyczną rzecz jasna), to kolor brązowy zupełnie nie podoba mi się. Poza tym kojarzą mi się z tanimi amantami, ludźmi częstokroć głupimi i zadufanymi w sobie. Niebieski kolor jest obrzydliwie banalny i nie porywa mnie żaden odcień tego pospolitego koloru. Raz tylko widziałem dziewczynę z Finlandii, a dokładnie z Laponii, i miała oczy zabójczo niebieskie. Nigdy takich oczu nie widziałem wcześniej. Ale poza oczami, to nie była zbyt urodziwa niestety. : P

Gość gość
tez mam takie oczy, tylko przy innym typie urody. mam ciemna oprawe oczu, wlosy ciemny blond i mega szybko lapie mnie slonce na braz, w lecie wygladam jak ksero :p i tylko te jasne oczy widac. i uwielbiam takie oczy u mezczyzn tez ;P moj maz ma niebieskie a syn urodzil sie z niebieskimi i robia u sie coraz bardziej mamusiowe :) z czego bardzo sie ciesze :P

Gość gość
rzadkie🖐️

Kocham zielone oczy u facetów!! Natomiast niebieskie wydają mi się takie płytkie i nieszczere...

Gość gość
Piątka, mamy takie same oczy :3 Wszyscy mi mówią, że są ładne, chociaż mimo, że u facetów podobają mi się zielone oczy, to sama, jako dziewczyna chciałabym mieć jasno brązowe. Cóż :/