Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODPOWIEDŹ!!!

MÓJ 5 LETNI syn masturbuje się!!!

Polecane posty

Gość PROSZE O ODPOWIEDŹ!!!

czy to normalne? gotowałam dzis obiad, zajrzałam do pokoju syna a on miał opuszczone spodenki i masturbował sie. Stanełam jak wryta a syn podciagnał spodenki i krzyknął 'włącz mi bajke' jak gdyby nigdy nic...

Gość PROSZE O ODPOWIEDŹ!
wasi tez tak robią?

Gość gość
Serio hmmm wiesz powinnas sie udac do psychologa i wyjasnic o co chodzi takie zachowanie ma wiele powodów

Gość gość
ej to jest jak najbardziej normalne;) małe dzieci często się masturbują ale nie wmyl tego z seksem.on poznaje swoje ciało i w ten sposób np się uspokaja spóbuj go zainteresowac czyms i nie krzycz;)

Gość gość
do jakiego psychologa ? to jest taki etap,wiele dzieci tak robi ,trzeba znac odrobinę psychologię rozwoju dzieci i tyle nic to strasznego,nie martw sie

Gość gość
to jest jak najbadziej normalne. u mnie tez pojawilo sie to w tym wieku syna. to juz duze dziecko, wytlumacz mu ze jego penis przystosowuje sie do bycia doroslym i czasem sie tak dzieje ze sie powieksza i ma ochote go dotykac. powiedz zeby pamietal, ze nie wolno tak robic publicznie itp. pewnie mnie tu zjada zaraz, ale dla mnie to byl pretekst do pogadania o ciele, o seksie i o tym czemu tak sie dzieje. od tego momentu jest duzo lepiej. wydaje mi sie ze sie dotyka przed snem, ale skonczylo sie trzymanie reki na siusiaku itp. poza tym chyba lepiej mu ze swiadomoscia dlaczego jego cialo reaguje tak a nie inaczej

Gość gość
pisalam powyzej, dodam ze ja sama zaczelam "eksperymenty" z wlasnym cialem w tym wieku i zaluje ze ze mna nikt nie rozmaiwal szczerze na ten temat, myslalam ze jestem dziwna, brudna itp

Gość gość
moj tez tak robi, odwracam jego uwage nic nie poradzisz

Gość gość
to synek mojej koleżanki był lepszy.Jak miał 4 lata.Potrafił podotykac sie po siusiaku a potem przychodził do mamy sciągał majtki i krzyczał z dumą: ''mamo zobacz jaki wielki!!!'' I nie ważne czy byli sami w domu czy np byli jacys goście. Ona mu tłumaczyła ze nie pokazuje sie siusiaka innym ludziom wkoncu mu przeszło

Gość sama tak mialam
w tym wieku

Gość gość
mojemu jak stanie to mowi, ze mu przeszkadza a mimo to robi masakra z chlopakami zenujaca sytuacja ://///

Gość gość
Pomocy!

Gość gość
Masakra z chłopakami? Dziewczynki też to robią.