Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mymlonek

miłośc, seks

Polecane posty

Gość Mymlonek
wiec jakie Twoim zdaniem powinnam miec podejscie?

Gość kartka z kalendarza
Mymlonek, postaw sie w roli tej drugiej osoby. Gdyby moj facet nie chcial sie ze mna kochac i ciagle sie wycofywal, i gdyby jeszcze nie potrafil tego dobrze zargumentowac, pomyslalabym, ze mu na mnie nie zalezy, ze mnie nie kocha, i ze moze boi sie do tego otwarcie przyznac, dlatego robi uniki. Z drugiej strony, potrzebne jest zaufanie i pewnosc, ze w razie ciazy (to zawsze trzeba brac pod uwage, chocby nie wiem, jak sie ludzie zabezpieczali, to tylko sterylizacja daje 100% pewnosc) druga osoba wezmie odpowiedzialnosc za dziecko. Jesli nie czujesz sie pewnie z nim, boisz sie, ze nie mozna na nim polegac, albo ze to jeszcze lekkoduch, to nie ma co sie zmuszac do seksu na sile.

mniej emocjonalne, sama wiesz co jest dla ciebie najlepsze. a z seksem możecie zacząć od dotyku i rozebrania się może później innym razem oral jak będzie miło to kiedy indziej penetracja lub nie zobaczysz jak wyjdzie. jeśli nie widział cie nago to zacznijcie od tego poznajcie swoje ciała

Gość gość
a może to nie jest odpowiedni chłopak dla ciebie?? jeżeli przez 10 miesięcy nie potrafił sprawić, że się wyluzowałaś i miałaś na to ochotę, to uważam że i podczas ,,akcji" będzie kiepski. wiem z autopsji.

Gość gość
mysle ze znamy swoje ciała, lubimy pieszczoty itd., zastanawiajace to wszystko jest

Gość Napisz jaką decyzję w końcu
podjęłaś albo dopiero podejmiesz! A ode mnie, to przeczytałam wszytskie wypowiedzi dokłądnie - z twoich jasno wynika, że nie chcesz z nim tego zrobić BO MASZ WEWNĘTRZNY OPÓR! A z czego on wynika? Ano właśnie z braku zaufania, koleś nadal ma kontakt ze swoją eks, koresponduje z nią za twoimi plecami-parę razy złamał wasza umowę (że ma mówić o wszelkich kontaktach z tą osobą a mimo to włazi na fb i pisze z tą laską) nie czujesz sie pewnie przy nim, jako ta najważniejsza, jedyna! I to Ci przeszkadza! Porozmawiaj z nim jeszcze raz szczerze, powiedz o swoich obawach, że nie czujesz się przez taką sytuację pewnie i gotowa do posunięcia się o krok dalej w związku, choć bardzo chcesz...Wyjaśnij mu to aby nie czuł się odrzucony. Jesli chłopak jest dojrzały, zrozumie i dokona wyboru z wszelkimi jego konsekwencjami. Nic na siłę, bądz w zgodzie sama ze sobą, zwłąszcza jesli sprawy seksu mają dla ciebie duże znaczenie.

Gość abra xedabra
Może odrzuca Ciebie fakt iż nie jesteś jego pierwsza, znajdź sobie prawiczka :P

Gość mymlonek
dziekuje, w koncu ktos mnie rozumie i wiem co mam mu powiedziec.

Gość mymlonek
z pewnoscia latwiej by mi było z kims kto jeszcze tego nie robil, bo mysl ze robil on to z kims innym odrzuca

Gość abra xedabra
zrywasz z nim ? :P