Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwiążcie ta zagadke która nurtuje mnie od 4 dni!!

Polecane posty

Gość gość

Jak byłam mała moi rodzice jeździli żółtym maluchem. Oddali go na szrot jak mialam 11 lat w 2001 roku, żal mi było sie z nim rozstawac, bo był fajny. Ostatnio w innej dzielnicy miasta widziałam na parkingu czerwonego malucha, zwykle nie zwracam uwagi na samochody, ale wtedy nie wiem czemu, ale wewnętrznie jakiś głos mi pwiedział zebym spojrzała na rejestracje iii... miał taką sama rejestracje jak nasz, znałam ją na pamięc, czarna tablica!!! :-o Jak to mozliwe, CZYŻBY TO BYŁ ON, MALUSZEK MOJEGO DZIECIŃSTWA??? Przeciez został oddany na szrot, można wykupic auto ze szrotu?? ON ŻYJE?? :-o bardzo sie zdziwiłam, naprawde.. a moze ktos sobie po prostu przywłaszczył rejestracje i przyczepił do innego malucha... ten jest zadbany i ma inny kolor a nasz był zardzewiały i był gratem... :-o jakie może być rozwiązanie tej zagadkowej zagadki? :-o

Gość zawiedziona kobietKa
wirus KUR WA !

Gość gość
haha ale k***a zabawne z tym linkiem :-o

Gość gość
Myślę,że rozwiązanie zagadki jest takie, że byłaś wtedy mała i może nie pamiętasz dokładnie rejestracji, to po pierwsze, a po drugie jak się sprzedaje samochód, to nowy właściciel musi go przerejestrować (takie poryte prawo polskie), więc niemożliwe jest, że to był Twój maluszek. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość gość
I jeszcze jedno : Tę zagadkę. Pozdrawiam!

Jeszcze raz informuję, że to nie wirus, lecz strona w formacie .swf odczytywana przez program Adobe. Tyle na temat "wirusa", drogie Nieuczki(bez obrazy, żartuję)

Gość gość
koorwa, jestem sama w domu i na prawdę się przestraszyłam... :o

Gość gość
a co do przerejestrowania pojazdu. Sprzedaliśmy nasz (mój i męża) samochód moim teściom i zostały te same blachy,bo samochód nie "wyszedł" poza gminę.

Gość gość
Jeżeli była sporządzona umowa która zawierała odnośnik o zmianie właściciela to nigdy nie uwierzę, że nie było konieczności przerejestrowania auta..

Gość gośćka
auto zostało przerejestrowane na teściów, ale zostały im razem z samochodem nasze stare blachy :P

Gość gość
potwierdzam wirus albo inny syf bo mi kaspersky ta strone zablokowal.a jak kaspersky cos blokuje to cos jest na rzeczy.

Gość gość
Blachy zostają te same jak auto jest przerejestrowane w obrębie tego samego powiatu. Sam pamiętam jak gdzieś we wczesnych latach 90-tych ojciec kupił malucha od sąsiada i tablice zostały te same.