Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mooorze

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Chce pojechać na wakacje nad nasz kochany Bałtyk, tylko nie wiem ktore miasto wybrać? Nad naszym morzem jeszcze nie byłam, chodzi mi o morze, piasek i spokój, nie będę zwiedzać muzeum itp, będę tam tylko 3 dni gdyż niestety budżet mam mały. Wiecie może gdzie warto odpoczac i dlaczego?

Gość gość
kupa w gdyni wow jedziesz

Gość gość
w gdyni rokesele pomba bomba siki tromba porta forta keka lorpa , prytaski z koletaski pomiradlo gnuju

Gość gość
jeśli chcesz się kąpać w morzu to polecam jakieś miasto nad Zatoką - zawsze to trochę cieplejsza woda :) Albo np Półwysep Helski - można znaleźć niedrogie miejscówki do przenocowania (często jakieś gruppony można znaleźć tanie) - piasku dużo i morze po obu stronach :D Nic tylko jechać :)

Gość gość
W zeszły weekend byłam w okolicach Gdyni. Wszystko spoko, jestem zadowolona. Jeszcze jest lekko przed sezonem wiec stopują z cenami. Jedź teraz bo w lipcu i sierpniu zjedzą z ciebie ubranie i ostatnie buty. Wracając wyszły mi oczy bo zobaczyłam mega luksusowe rezydencje. http://www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/rezydencje-etap-1 Jeśli wybierasz sie do gdyni lub w okolice zobacz koniecznie. Świetnie to wygląda