Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom

Czy dać facetowi szansę?

Polecane posty

Gość gość w dom

Chodzi o byłego. Mam do niego ogromny sentyment, wiele lat twierdziłam, że to TEN JEDEN JEDYNY. Byliśmy parą przez 2 lata i w wyniku zarówno moich jak i jego błędów rozstaliśmy się. Nie będę się tu przegadywać kto kogo zranił bardziej bo to bezcelowe. Uważam, że jednak kochaliśmy się nawet w chwili zrywania. Bardzo je przeżyłam, on chyba też. Kochałam i ciężko mi się bez niego żyło. Po rozstaniu obrażał mnie do swoich znajomych, często traktował mnie pogardliwie ( troszkę w świetle swoich czynów go usprawiedliwiam). Teraz znowu walczy o moje względy jednak ciężko mi z myślą, że mnie obrażał. Chciałam Was zapytać o zdanie czy dałybyście mu szansę będąc na moim miejscu?

Gość gość
daj sobie spokój ja jestem mężatką 5 lat, w związku 7 i mój mąż nigdy mnie nie obraził

Gość gość
Powrót do niego byłby oznaką braku szacunku do samej siebie

Gość gość
może i warto o ile się to nie powtórzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
mozesz sprobowac, co jesli cie znowu bedzie obrazal ja dalam szanse i to byl blad !

Gość gość
A może on szuka zemsty? Stara się o Ciebie tylko po to aby zranić Cię mocniej.

Wiesz, w sumie ciężko powiedzieć... mnie też mój Luby nigdy nie obraził... Z drugiej strony jak zachował się tak wulgarnie już przed ślubem, to co będzie dalej? Z drugiej strony zaś przecież miłość (taka prawdziwa) umie wszystko wybaczyć.. pozostaje kwestia czy to jest właśnie prawdziwa miłość ? Dobrych wyborów życzę :)

Gość gość w dom
Dylemat rodzi się z faktu, że strasznie go zraniłam, a z nas to takie "włoskie małżeństwo". Ja płacz- on gniew. Boję się, że sytuacja się powtórzy, że może w pewnym momencie spróbować się zemścić, a z drugiej strony jest tam gdzieś w sercu i wiem, że ja w jego też. Może i to nasze szaleństwo dałoby się poukładać, bo tak na co dzień jesteśmy kulturalnymi i porządnymi ludźmi, tylko jakiś diabeł z nas wychodzi w czasie kłótni. Cierpię bez niego, czuję się jakby połowy mnie brakowało, a z drugiej strony boję się kiedyś tak cierpieć jak wtedy, boję się rozdrapania tych ran.

Gość gość
prawdziwa milosc umie wybaczac.. * jak facet wyzywa,poniza bije kobiete to tez ma mu to wybaczyc? caly czas,do kiedy ? az zrobi z niej inwalide ? a ona ma mu to dalej wybaczac ?

Gość gość
tak, miłość wybacza, ale wybaczenie to jedno, a zapomnienie drugie. ja wybaczyłam, ale pamiętam i pamiętać będę. ludzie się nie zmieniają, w każdym razie nie aż tak. takie jest moje zdanie. i chociaż mój eks raczej nie planuje wracać, to wiem, że gdyby jednak coś mu odbiło i na nowo zaczął za mną biegać, to nie ma szans. pozostała sympatia, mimo wielu przykrości, których się dopuścił względem mnie, pozostała kultura w moim zachowaniu, jakiś szczątkowy kontakt fb/gg i nic więcej. na szansę zasługuje, ale już nie ze mną :)

Gość gość
moj wyzywal, ponizal,darl na mnie ryja* i raczki tez chodzily.. druga rzecz - pieniadze, widze jak ciagnie do siebie to sie juz u niego nie zmieni.. zdecydowalam sie odejsc dawalam mu szanse..

Gość gość
mozna dac szanse alejak poprawy nie ma to pozegnac sie z kolesiem..