Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ponad miesiaca sie zastanawiam i...

Polecane posty

Gość gość

Postanowilam Was zapytac. Wtedy nie mialam czasu wdawac sie w rozmowe z farmaceutka ale moj wtedy 3mczny syn nie chcial pic mleka konkretnie Bebilon Pepti wczesniej pil NAN PRO HA i pani mi mowi zebym zalatwila sobie recepte bo w hurtowni nie maja skladnika i chwilowo Bebilon Pepti byl prawie nie do zdobycia. Ja mowie kurcze to co ja zrobie on mi tego nie chce jesc a co dopiero ten okropny nutramigen... i uslyszalam to pani nie umie 3 miesiecznego dziecka oszukac? i tak sie zastanawiam jak mialam go oszukac?

Droga Mamo, Bebilon pepti to preparat zawierający delikatniejsze białko poddane hydrolizie, dlatego jego smak różni się od smaku mleka modyfikowanego. Jeśli Twój Synek nie chce pić nowego preparatu, spróbuj podać go nie jako ciepły napój, a lekko schłodzony do temperatury pokojowej – wówczas intensywność jego specyficznego smaku będzie mniejsza. Jeśli miałabyś problem ze znalezieniem Bebilon pepti w aptekach, proszę, skontaktuj się w tej sprawie z ekspertkami z naszego Serwisu Konsumenckiego, dzwoniąc pod nr tel. 801 16 5555 lub pisząc na adres serwis(at)nutricia.com.pl. Poinformują Cię o dostępności produktu w Twojej lokalizacji i aptekach internetowych. Jednocześnie pragnę zapewnić, że produkcja preparatu obecnie odbywa się regularnie, w maksymalnym możliwym zakresie, a do hurtowni i aptek przekazywane są kolejne partie opakowań. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA ------------ Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska – producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań – zapraszam do kontaktu.

Gość Gej Gilbert
amerykanki czytaja cyckami a ty trzymiesieczniaka karmisz mlekiem w proszku?