Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvka

Ile macie znajomych na FB ?

Polecane posty

Gość sylvvka

Czy wypada wg was mieć poniżej setki ?

Gość prawictwo pospolite125
nie mam FB ..To zalosne gowno - gdzie robi sie słit focie

Gość gość
Pytasz czy wypada mieć znajomych mniej niuż 100. A ja się pytam a po co mieć ich np 500? bo kogo ma się w znajomych? ludzi z podstawówki, gimnazjum, liceum których nie widziała się lata, albo kogoś kogo zna się tylko imię bo poznała się go u znajmych. Dajecie spokój. Ja mam FB ale to tylko tak z ciekawości założyłem, nie bawi mnie to, nie czekam na wiadomości w dniu urodzin bo co to za pamięć o kimś jak przypomina o tym system. Wolę dostać jeden telefon czy smsa z życzeniami ale od kogoś kto po prostu o tym pamięta a nie dlatego, że wypada czy system przypomina.

Gość ja mam 18
z czego osobiście znam 5

Gość Obca Wyraza
Mam 125 ale tylko takich, z którymi naprawdę utrzymuję jakiś kontakt. Lubię FB, mieszkam na wygwizdowie Polski i tylko tak mogę "gdzieś bywać", nie narzekajcie na FB, jeśli korzystacie z niego rozsądnie i normalnie, to pomaga utrzymać kontakt z ludźmi, których w realu w ogóle bym nie widziała latami!

Gość gość
Śmieję się z ludzi, którzy mają poniżej 200

Gość gość
smieje sie z ludzi ktorzy sa na portalach spolecznosciowych -mnie tam nigdy nie bylo i nie będzie -jak ktos nie lubi ludzi to po kiego huuja ma sie rejestrowac n a portaalach?