Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne to

cellulit - pytanie do facetow

Polecane posty

Gość smutne to

czy razi was widok dziewczyn, ktore maja dlugie, szczuple i zgrabne nogi ale z cellulitem (dodam, ze nie malym, takim naprawde widocznym), czy nie zwracacie na niego uwagi?

Gość prawictwo pospolite125
celulit mi nie przeszkadza, ale grube łydki uwazam za powazna wade u dziewczyn..

Gość gość
spoko, a ladna jestes?;)

Gość gość
Jak ślepi jesteśmy to nie zwracamy, inaczej trudno nie zauważyć :-) Zaraz zapytasz czy zwracamy uwagę na figurę, cycki, tyłek, buzię, czy nie zwracamy ;-)

Gość smutne to
a co to ma do rzeczy czy ladna czy nie? pytalam o cellulit. wielu z was i tak nie wie co to jest, albo wie, ale nie potrafi rozpoznac, ale ci ktorzy wiedza o co chodzi niech sie wypowiedza pls.

Gość 3bombowa
Przyłączam się do pytania. Panowie, zauważacie czy nie? A jeśli widzicie, to co sobie myślicie?

Gość gość
Nosz idiotki, ile razy musicie przeczytać że trudno nie zauważyć? Pytanie powinno brzmieć czy to jest do zaakceptowania a nie oczekiwać że ktoś tu w końcu napisze że nie zauważa... bo miłość oślepia ogłusza i pcha :-)

Gość gość
Same krytykujecie facetów, suchej nitki nie zostawiacie a w zamian oczekujecie że wasz pomarszczony tyłek będzie dla nich zaletą, trochę samokrytyki by się przydało :-)

Gość gość
anowie, zauważacie czy nie? A jeśli widzicie, to co sobie myślicie?, Mysle ze celulit oznacza ze mam do czynienia z kobieta .. Czasem tak jest tak , ze na randce facet podaje sie za laske -Taki wkret jak Miriam, a potem mamy niespodzianke

Gość smutne to
panowie, bez zartow, proste pytanie: razi was to czy nie. nie mowie o dziewczynach, ktore maja grube nogi, sa (za przeproszeniem) spasione itp. tylko o takich, u ktorych cellulit jest dziwnym widokiem. pytam, bo sporo jest takich, ktore maja naprawde zgrabne i szczuple (a nawet chude) nogi, ale maja masakryczny cellulit i wstydza sie chodzic w lecie bez rajstop albo w czyms krotkim. wiec: obrzydza was to? razi? czy jak dziewczyna jest fajna to nie ma to zadnego znaczenia?

panowie, zauważacie czy nie? A jeśli widzicie, to co sobie myślicie?, Mysle ze celulit oznacza ze mam do czynienia z kobieta .. Czasem tak jest tak , ze na randce facet podaje sie za laske -Taki wkret jak Miriam, a potem mamy niespodzianke

Gość 3bombowa
A ja myślę, że panowie obecni na kafe NIE UMIEJĄ CZYTAĆ Pytasz o cellulit a oni o grubych nogach piszą, wklejają fotki, nie wiem po co.

Juz pisałem .. Celulit to nie ułomnosc , Ozxnacza tylko ze mamy do czynienia z kobieta.. Faceci nie maja celulitu..

Gość gość
To jest najważniejsze, wszystko pozostałe z tą całą fajnością się nie liczy :-)

Gość smutne to
3bombowa no bo wiekszosc z nich pojecia nie ma co to cellulit albo rozstepy, a sie madrza. ale sa tez tacy, ktorzy znaja sie na rzeczy i do nich bylo to pytanie. chociaz w sumie kafe najlepszym miejscem na pytania skierowane do facetow nie jest ;)

http://kobieta.wp.pl/gid,13229532,img,13229613,kat,52556,title,Kto-ma-taki-cellulit,galeriazdjecie.html aguilera

Gość gość
smutne to ty chcesz żeby ktoś cię okłamał, celulit jest widoczny i tyle, może uważać cię za swój ideał ale to nie znaczy że niedowidzi, wbij to sobie do łepetynki, no chyba że go oślepisz :-) Nieprawdą też jest to że wszystkie laski go mają :-)

Gość smutne to
prawictwo - blagam - czytaj ze zrozumieniem :O aguilera jest spasiona. u takich cellulit nie dziwi.

Gość smutne to
gość z 11:06 - fakt, nie wszystkie go maja, zaledwie 90% populacji kobiecej ;)

Gość gość
bo jak jestes ladna to takie d*perele facetom nie przeszkadzaja, a jak jestes brzydka i jeszcze z cellulitem to sie to kumuluje:o🖐️

Gość gość
No to ja mam chyba szczęście widywać te pozostałe 10% bo nie uważam że to jakieś wybryki natury, wyjątki szczególne :-)

wolałbym kobiete z cellulitem niz z wąsem

Gość gość
Jak celujesz w 50+ no to na brak celulitu faktycznie nie ma co liczyć i w wąsatych przebierać :-)

Gość smutne to
gość z 11:15 gratuluje. albo po prostu nie masz pojecia jak wyglada ten syf zwany skorka pomaranczowa ;) poza tym raczej bezuzyteczne te wasze wypowiedzi, ale mimo wszystko dzieki.