Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawiczki są zbyt wybredne?

Polecane posty

Gość gość

Gdyby było inaczej, nie byłoby tylko tylu wolnych, brzydkich kobiet.

Gość gość
bo nie szukaja milosci tylko plasterka na swoje ego

Gość gość
Miłości szukam w odpowiedniej kobiecie

Mylisz prawiczkow z prawikami. Dlaczego prawiczek mialby nie byc wybredny skoro jest atrakcyjny.

Ja spławiłem, jedną brzydką dziewczynę, bo to nie miałoby sensu. Nasego wspólnego znajomego podesłała, żeby nas ze sobą umówić. Musiałem powiedzieć że :"Mam problemy żołądkowe i chce mi się wymiotować". Na krótką metę podziałało, ale potem ona chyba zaczęła mnie obgadywać...

Gość gość
Prawiczki nie sa wybredni po prostu z byle kim tego nie zrobia szukaja odpowiednich osob to normalne :D Dlaczego z gory zakladasz ze im tylko brzydkie kobiety juz zostaly ?

Gość gość
Maciek B. A jaka jest różnica między prawiczkiem, a prawikiem, jak to określasz? :D

W dzisiejszych czasach to prawie każdy patrzy na wygląd, nie zależnie czy kobieta czy mężczyzna , prawiczek czy dziewica.

Gość gość
19.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Prawiczki nie sa wybredni po prostu z byle kim tego nie zrobia szukaja odpowiednich osob to normalne Dlaczego z gory zakladasz ze im tylko brzydkie kobiety juz zostaly ? X Bo mężczyzna, który dobił w tym stanie np. do wieku 25 lat udowodnił tym samym, że ma słabe geny. Dziewczyna, która jest ładna ma dobre geny. A ktoś, kto ma dobre geny, nie powinien być zapłodniony, przez kogoś kto ma geny kiepskie. Dlatego też atrakcyjne dziewczyny są przeznaczone silnym poligamistom. Natura.

"Maciek B. A jaka jest różnica między prawiczkiem, a prawikiem, jak to określasz? " Prawiczek to stan faktyczny, a prawik to mentalnosc i stan umyslu. Kazdy facet byl kiedys prawiczkiem, to nic wielkiego. Nawet najbardziej atrakcyjny facet. Di Caprio i Brad Pitt tez byli kiedys prawiczkami. Czy to znaczy, ze nie mieli byc wybredni i mieli isc do lozka z pasztetem? Oczywiscie, ze nie. Bycie prawiczkiem jest zatem stanem faktycznym, ktory jest z reguly zwiazany z mlodym wiekiem (czasami z wiara, choc bardzo rzadko). Jesli mlody chlopak jest atrakcyjny, to bardzo szybko przestanie byc prawiczkiem. Prawik natomiast to mentalnosc i stan umyslu. Mozna miec 30 lat i byc prawikiem. Prawik zazwyczaj nie pracuje nad soba, narzeka na wszystko i wszystkich, glownie na zle kobiety. To zazwyczaj facet nieatrakcyjny fizycznie, nieciekawy osobowosciowo oraz o niskim statusie materialnym, czyli jednostka nieatrakcyjna nawet dla przecietnych kobiet. Prawik to osoba, ktora nie rokuje na przyszlosc, co oznacza, ze jest to raczej stan trwaly.

Gość gość
co ty tempa strzalo o zlych genach piszesz :D ale sie usmialem haha:D z kad mozesz wiedziec kto ma jakie geny ? wez sie ogarnij dziecko !

Gość los22
Wypowiedź z góry rewelacja, ciekawi mnie to skąd to wziąłeś. Może odpowiem na moim przykładzie. Prawiczkiem przestałem być w wieku 23 lat, szczerze nie było to z mojego wyboru chodź pewnie miałem trochę udziału w tym. Po prostu byłem nieśmiały, miałem problemy z rozmową z płcią piękną. Jednak powiedziałem, sobie biorę się w garść, brzydki nie jestem i czas najwyższy spróbować. Co z tego wyszło….. A to, że mam już prawie 26 lat nie mam już problemów z rozmową z kobietą, teraz można by powiedzieć, że rozmawiam z kobietą jak najlepszym przyjacielem. Fakt może partnerek seksualnych nie miałem masę, bo było ich tylko 4, ale żadna nie była brzydka. Z początku sam się dziwiłem, że tak piękne kobiety chciały ze mną spędzać czas. Więc ta wypowiedź wcześniej raczej nie potwierdza twej teorii. Pozdrawiam

Gość gość
Prawik natomiast to mentalnosc i stan umyslu. Mozna miec 30 lat i byc prawikiem. Prawik zazwyczaj nie pracuje nad soba, narzeka na wszystko i wszystkich, glownie na zle kobiety. To zazwyczaj facet nieatrakcyjny fizycznie, nieciekawy osobowosciowo oraz o niskim statusie materialnym, czyli jednostka nieatrakcyjna nawet dla przecietnych kobiet. Prawik to osoba, ktora nie rokuje na przyszlosc, co oznacza, ze jest to raczej stan trwaly. Co ty jakas nowa formulke wymysliles :D do encyklopedi wstaw i opatentuj :D dlaczego twoim zdaniem sa skreleni ? a moze tak jak ty ktos to widzi to powinien im pomoc jak sa tacy slabi :)

Oni nie chca pomocy, to taka forma masochizmu polaczona z uzalaniem sie nad soba. Nawet jak jakims cudem jakas kobieta sie nimi zainteresuje, to wietrza podstep i szybko ja do siebie zrazaja. Nie uwazam, ze sa skarleni, ale jest to jakas forma socjopatii IMHO.

Gość gość
Maciek B oni potrzebuja pomocy nawet na sile zostali pozostawieni sami sobie nikt ich nie lubi rodzina nie kocha postaw sie w ich sytuacji wyobraz sobie jak sie czuja ? czlowieka trzeba zrozumiec :)

Gość gość
Tylko nie tępa strzało. Jestem facetem. Do tego dodam, że brzydki nie jestem, odpuściłem sobie w miarę atrakcyjne i przeciętne dziewczyny, bo geny mam słabe, bo jestem nieśmiały, nieco zniewieściały. Brzydkie dziewczyny pierwotnie też sobie odpuściłem, bo relacje intymne z brzydką kobietą to dla mnie bariera nie do przeskoczenia. Ale teraz czuję presję otoczenia, żeby kogoś znaleść bo zacząłem zarabiać.

Gość gość
gosciu ja proponuje jak zarabiasz to do psychologa sie zapisz :D

Zgadzam sie, ze czlowieka trzeba zrozumiec. Mysle, ze w tym przypadku psychoterapeuta/psycholog/psychoanalityk moze pomoc. Terapia.

Gość gość
co to ci da picie to nie rozwiaze twoich problemow:P i miej godnosc poczucie wlasnej wartosci szanuj sie zaslugujesz na taka kobiete jaka chcesz a nie na taka ze ktos ci mowi ze pasuje do ciebie glowa do gory powodzenia:D

Gość gość
Picie nie rozwiąże problemów. Ale tanie, dobre wino (nie bełt. Wino za 12 - 15zł), to przyjemność gwarantowana. A tak bym zapłacił jakiemuś frajerowi za głodną gadkę

Gość gość
Tego nie było jeszcze. kobiety mają pretensje do niedoświadczonych mężczyzn o to, że mają jakiekolwiek wymagania :P

Gość gość
dokladnie dla nich taki facet nie moze niczego wymagac to juz pod rasizm podchodzi:D

Gość gość
Dlaczego prawiczki są zbyt wybredne?" x Jak w ogóle można zbudować w taki sposób zdanie?:o pomijając głupią treść:D

Gość gość
bo nie chca takich popirdolonych kobiet co sie puszczaja na prawo i lewo :D

Gość gość
19.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość bo nie chca takich popirdolonych kobiet co sie puszczaja na prawo i lewo X Brzydkie się nie puszczają.

Gość gość
Bo dla kobiet mężczyzna, który seksu nie uprawiał to gorsza kategoria człowieka. Wg nich taki mężczyzna powinien się cieszyć jak kobieta splunie mu w twarz. Rasizm przy tym jak traktują kobiety takich mężczyzn to nic.

Gość gość
gość Bo dla kobiet mężczyzna, który seksu nie uprawiał to gorsza kategoria człowieka. Wg nich taki mężczyzna powinien się cieszyć jak kobieta splunie mu w twarz. Rasizm przy tym jak traktują kobiety takich mężczyzn to nic. X zatem tym bardziej nie powinni być wybredni.

Gość gość
Bo dla kobiet mężczyzna, który seksu nie uprawiał to gorsza kategoria człowieka. Wg nich taki mężczyzna powinien się cieszyć jak kobieta splunie mu w twarz. Rasizm przy tym jak traktują kobiety takich mężczyzn to nic.

Gość gość
Przeciez to normalni ludzie jak reszta dlaczego nie moga miec wymagan bo nie uprawiali seksu smieszne :D Tak to pisza tylko kobiety co maja kompleksy sa niedowartosciowane i wyzywaja sie na prawikach i dyskryminuja ich to chore:P