Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawiczki są zbyt wybredne?

Polecane posty

Gość gość
los22 tu nikt ci na słowo nie uwierzy. A jeśli piszesz prawdę, to konsekwencje, prędej, czy później mogą być przykre. :D

Gość gość
Zgadzam się wyżej jak mężczyzna nie uprawiał seksu to nie ma prawa niczego wymagać . Powinien się cieszyć, że na takie ścierwo jakim jest każdy prawiczek kobieta w ogóle traci czas!

Gość gość
Zgadzam się wyżej jak mężczyzna nie uprawiał seksu to nie ma prawa niczego wymagać . Powinien się cieszyć, że na takie ścierwo jakim jest każdy prawiczek kobieta w ogóle traci czas! To pokazuje jakimi pustakami i prymitywami sa kobiety :D

Gość gość
scierwem i najgorszym gownem sa kobiety ktore daja d**y na lewo i prawo haha:D

Gość gość
czy tracą czas, kiedy mowa o tych brzydkich? Nie wiem. wydaje się, że są same, przez pewien brak empatii prawiczków... Swój powinien ciągnąć do swojego. Pamiętajcie, że o wartości mężczyzny stanowi coś więcej niż wygląd. Tym sposobem do brzydkiego prawiczka nie pasuje atrakcyjna dziewczyna. Ale do brzydkiej dziewczyny, w miarę atrakcyjny prawiczek już tak. I tu jest szkopuł.

Gość gość
gość scierwem i najgorszym gownem sa kobiety ktore daja d**y na lewo i prawo haha x Obrażasz kobiety dlatego, że korzystają z powodzenia? Może sam jesteś prawiczkiem, który o kobiecie może tylko pomarzyć?!

Gość gość
Maciek B. Twoje słowa brzmią dziwnie w obliczu twojego rzekomego przywiązania do religii

Gość gość
scierwem i najgorszym gownem sa kobiety ktore daja d**y na lewo i prawo haha A co moze to jest wporzadku ? Ale jak facet nie r***a to dopiero scierwo ? Ogarnijcie sie kobiety i kryptogeje takie teksty w stylu scierwo to w kiblu sobie mozesz jedna z drugim pisac:) Co prawda boli ze szmaciskiem jestes:D

Gość gość
Kobiety co najwyzej do psychologa sie nadaja :D Mysla sobie ze jak sie puszczaja to jest to cos normalnego , a jak facet nie uprawial seksu to najgorszymi epitetami zasypuja ! Leczcie sie na glowe !!!!

Gość gość
Co prawda boli ze szmaciskiem jestes x pomyliłeś się. jestem prawiczkiem, który znalazł swoje miejsce w szeregu. Zdałem sobie sprawę, że nie mam szans u w miarę atrakcyjnych kobiet i odpuściłem sobie kobiety, ale jeśli to nie jest akceptowane społecznie i jeśli jestem odbierany jako egoista to chyba poszukam brzydkiej kobiety.

Gość gość
po co wogole piszesz takie teksty powinienes solidaryzowac z facetami! jakis dziwny jestes i zdesperowany jak ci brzydkie w glowie moze ty gejem jestes i kobiety wysylaja cie bys takie posty zakladal?

Gość gość
facet ma się r****ć a nie robić wiochę i szukać jedynej!

Gość gość
niezależnie jaki jesteś ale jeśli jesteś prawiczkiem to dla mnie osobiście znaczysz mniej niż gówno. Brzydzę się takimi facetami! Jak zresztą i moje koleżanki.

Gość gość
facet ma się r****ć a nie robić wiochę i szukać jedynej! wioche to kobiety robia takimi tekstami :D

Gość gość
niezależnie jaki jesteś ale jeśli jesteś prawiczkiem to dla mnie osobiście znaczysz mniej niż gówno. Brzydzę się takimi facetami! Jak zresztą i moje koleżanki. A my sie brzydzimy szmatami co daja d**y komu popadnie :D Z reszta do tego tylko sie nadajecie :D

Gość Edward Honda
Ja zamierzam za 4 lata pracować. Tak wiec zobaczymy co wtedy bedzie

Gość gość
Edward Honda. Zrobisz to, co ci będzie kazało twoje sumienie. Nikt za ciebie decyzji nie podejmie

Gość gość
prawiczki z kafe nie są wybredni,nie mają powodzenia więc żyją marzeniami o idealnej kobiecie,tak samo mają nieatrakcyjne kobiety.!

Gość gość
Ale gdyby obniżyli próg wymagań, to by powodzenie mieli

Gość gość
Temat sugeruje, że właściwym byłoby wprowadzenie bykowego. :o

Gość Edward Honda
Ja pogodziłem się z tym ze raczej będę sam. Ale nie odrzuce jakieś fajnej kobiety jak bedzie o mnie zabiegała

Gość gość
myślę jak większość kobiet zresztą, że facetów powinno się przymusowo wysyłać do burdelu na swój pierwszy raz tak jak kiedyś robiono z wojskiem.

Gość gość
hmm. Dobre pytanie, Czy prawiczek może mieć wymagania, czy nie? Trudno na to pytanie odpowiedzieć jednoznacznie.

Gość gość
Prawiczek to coś wiecej niż nie zliczenie kobiety. To poprostu stan umysłu który o ile moze byc akceptowany w wieku 10 lat czy 15 czy nawet jeszcze 20 lat o tyle w wieku 20-30 jest pewną patologią. Zjawisko prawacta jak dla mnie wychodzi po za ramy sfery seksualnej i objawiać sie może całokształcie danej osoby. Prawiczek to wyczajnie życiowa pierdoła tak samo relacjach z kobitami jak i sprawach codziennych. Nawet po tym jak zawieziemy go do burdelu zmusimy do obowania on nadal pozostanie prawiczkiem. Jak dla mnie ktoś kto może i nie urzeka aparycją czy charaktrem ale star sie bajerowac dziewczyny zamiest piwniczyć sie przy LOLu i narzekać na dziewczyny to wcale nie jest prawiczkiem.