Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka_lolka

prezent dla 4-latki

Polecane posty

Gość lilka_lolka

Kochani, proszę o pomoc, nie mam stycznosci z dzieciakami a co dopiero kupowanie prezentu 4-letniej Lady. Lalki, misie, farby? Jeju proszę, chyba głównie mamy, o podpowiedź.

Gość lilka_lolka
Hej jest tu ktoś? Czy może mi ktos doradzić? Proszę, co prawda nie pali się mam na to miesiąc ale nie lubię na ostatnią chwilę zostawiać zakupów....

Gość gość
lalka taka jak barbi syrena :)

Gość XxxbbbxxX
Wszystkie dzieci lubią pluszaki :) albo zestaw klocków dla dziewczynek, teraz półki w sklepach uginają się od zabawek napewno coś wybierzesz :)

Gość lilka_lolka
Do 300zl

Gość lilka_lolka
Czy trzeba zwracać uwagę na jakieś certyfikaty ? Raju ile przy tym zachodu... ale wszystkim bardzo dziękuję :)

Gość XxxbbbxxX
Na certyfikaty to raczej trzeba zwracać uwagę w przypadku młodszych dzieci, które wszystko pakują do buzi ;) czterolatka to już na tyle myślące dziecko, że lalka, pluszak czy klocki krzywdy jej żadnej nie wyrządzą ;)

Gość XxxbbbxxX
A skoro możesz wydać do 300 zł to polecam albo kupić kilka mniejszych rzeczy np takich które już wymieniłam, albo jedną konkretną rzecz np rowerek z odkręcanymi bocznymi kółkami (posłuży dłużej) synuś koleżanki ma niespełna 5 lst i właśnie takie cudo dostał i radochę ma nie z tej ziemi :) ale przy tym bym polecała upewnić się jeśli masz możliwość czy już takiego nie posiada, żeby to się nie okazał bezsensowny wydatek, pozdrawiam, pa :)

Gość Ja bym sobie zostawila
Najlepiej kup kilka drobiazgow: ladne kredki, kolorowanki, jakis zestaw dzieciecej bizuterii, plasteline, lalke, puzzle, slodycze... Gwarantuje ze dziecko mega sie ucieszy z takiej paczki:) bedzie miala w czym przebierac:)

Gość lilka_lolka
CudniE dziękuję.. bardzo mi pomogłyście :) faktycznie zastanowię się nad rowerkiem albo paczką z wymienionymi przez Was mniejszymi gadżetami/zabawkami :)