Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1arek996

Dziewczyna z klasy, która mi się podoba, trochę mnie wykorzystuje.

Polecane posty

Gość 1arek996

Jestem w 1 liceum. Od początku podoba mi się taka jedna Magda. Zresztą nie tylko mi, bo chyba każdemu. Chciałem jej to pokazać, mówiłem jej czasem komplementy, że jest ładna, że mi się podoba. Zaczęła ze mną siedzieć. Strasznie się ucieszyłem z tego powodu, bo pomyślałem, że dzięki temu się do niej jeszcze bardziej zbliżę. Ale ona zaczęła mnie wykorzystywać. Wszystkie książki nosiłem ja, często pisałem za nią na lekcji, robiłem jej zadania domowe. Tydzień temu mieliśmy wycieczkę i przez cały czas najpierw nosiłem jej torebkę, a potem jeszcze torby z zakupami. Chłopaki mi mówią, żebym nie dawał się tak wykorzystywać, ale ja nie potrafię jej odmówić. Ciągle mi się podoba i nie wiem co mam zrobić.. Proszę o pomoc

Gość gość
daj sobie z nią spokój, ona i tak z tobą nie będzie tylko wafla z ciebie robi, nie wstyd ci?

Gość Luke_Sky_walker
powiedz jej ze czujesz sie wykorzystywany

Gość 1arek996
Ale ja nie chcę, żeby se obraziła, czy coś... Nie chcę być wykorzystywany, ale po prostu głupio mi odmówić, jak mi cos każe zrobić

JA nie kumam jak Ci może coś kazać ? Co Ty nie masz własnego zdania ? Nie obraź się ale wyczuła że trafiła jelenia i już

Gość gość
Hahaha co za opowiastka :D