Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BelaMaDonna

sex analny

Polecane posty

Gość BelaMaDonna

Co myślicie o sexie analnym ? My z mężem próbowaliśmy kilka razy i kiszka,on nie chciał jak już chciał to bolało, a wczoraj jak by w niego coś wstąpiło. przygotowaliśmy się do tego dobrze , było cudownie!!!! ciąglę o tym myślę, a On po wszystkim powiedział , że było mu lepiej niż w normalną dziurkę .

Gość gość
kurw....a tematów o seksie analnym jest tutaj cała masa, myślenie nie boli wystarczy przewinąć ekran w dół, co za debile dzisiaj chodzą po ziemi :(

Gość gość
Stosunki analne prowadzą do uszkodzeń ścianek odbyty przez penetracje penisem, dłonią lub przedmiotami. Uszkodzone ścianki odbytu mają kontakt z zarażoną krwią, śliną, nasieniem, krwią, w wyniku czego dochodzi do częstych zakażeń i zachorowań na zapalenie wątroby typu B, HIV, syfilis, choroby przenoszone przez krew. Lizanie odbytu praktykowane prowadzi do zapaleń wątroby typu A, zakażeń pasożytami jelit (syndrom Gaya Bowela), durem brzusznym, opryszczką, zakażeń prowadzących do raka.

Gość gość
też to lubię :)

Gość gość
uj mnie interesuje czy było ci dobrze czy źle, czy lubisz to czy nie, po kiego wała zakładać nowy temat skoro możesz wypowiedzieć się w już istniejącym, chcesz się jakoś dowartościować ? czy może jakaś nie.d.o.j.e.b.a.n.a jesteś ?

Tak od rana w strefę sodomii? Nie za na takie rozrywki wcześnie? Chociaż, co ja mogę o tym wiedzieć. :( Tylko po bożemu a jak było, przed lustrem, na stojaka w pozycji raka, zaraz czułem się że jestem zepsutym człowiekiem i zostanę wypędzony z raju. Tym bardziej że to kobiety wychodziły z taką inicjatywą i podrzucały mi te zgniłe jabłka. :P Godzinami siedziałem w konfesjonale opowiadając o swoich grzechach. Widać okazałem się strasznym grzesznikiem, bo ilekroć spotkał mnie ksiądz, do którego chodzę, zaraz wypytywał czy nie czuję się nieczysty i plugawy i cz nie potrzebuję się oczyścić...

Gość gość
p******i jesteście

Gość gość
hahhaa

Gość gość
hahhaa

Gość gość
Powiedzcie jakie lubrykanty najbardziej polecacie do tego rodzaju seksu?

Gość gość
durex play albo oliwka dla dzieci -kosmos

Gość gość
bardzo to lubię , wolę w d*pkę niż w c*pkę

Gość Rec1
Tak! Na pieska jest super!:-D

Gość ghh
tak ,tak , tak aż się podnieciłam

Gość Rec1
Lubisz to mała! Rozloże twoje nużki i zrobie ostrą minete! Twoja c*pka jest mokra mniam:-D

Gość Rec1
Mój kutas jest sztywny i twardy!:-D