Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Witam, Mam zrobić prezentację o 2 osobach - znanych, którzy mieli ciężkie dzieciństwo, przeszli przez "piekło" i mimo tego osiągneli jakiś sukces, proszę o podpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 "o osobach, którzy"? Nie, dziękuję. Najpierw naucz się poprawnie pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 O ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 chyba miałaś na myśli " zwracam się z prośbą" a nie z pomocą!!! śmiesznie to brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Boże...co za ludzie tutaj przesiadują ;/ sami poloniście..haha zajmijcie sie może zamiast przesiadywaniem na na inetrnecie zajmijcie sie poprawianiem tekstów albo nauczeniem dzieci w szkole ;) pierwszy raz coś tutaj zamieściłam i zamiast dostać pomoc to sie zajmujecie moja stylistyką...żenada paaa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Napisz o posłance i bokserce Iwonie Guzowskiej, ona miała ciężkie dzieciństwo, alkoholik ojciec był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Doskonały aktor August Kowalczyk, w młodości był więźniem Auschwitz. http://www.tvp.pl/historia/rocznice-i-wydarzenia/ii-wojna-swiatowa/wideo/ludzie/august-kowalczyk-kierunek-auschwitz/766816 no i Polański - reżyser przeżył holocaust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach