Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana989

czy kradniecie w pracy?

Polecane posty

Gość zaintrygowana989

możecie się przyznać anonimowo :) ja przyznaje , że czasem papier do drukarki, długopisy, zszywacze , kalkulatory

Gość gość
tak wykradam papier toaletowy hahahaha rolkami go przemycam

Gość gość
to łamiecie 8 przykazanie

Gość gość
ja nie

Gość oo ludziee
żartujecie? na prawde nic nie podkradacie z pracy?

Gość gość
Tak, papier toaletowy, herbata, drukuje wszystko na sluzbowej drukarce (wiec papier, toner), notesy itp.

Gość xx16latka
moi rodzice czasami przynoszą z pracy długopisy, spinacze i te inne... Kiedyś ojciec przyniósł pięć odświeżaczy powietrza :o

Gość gość
czekajcie na monitoring w pracy, to się nie odważycie...

Gość gość
Nigdy bym niczego nie ukradła ani w pracy ani w ogóle nigdzie. Jak można potem spojrzeć sobie w oczy? Jak można mieć dla siebie szacunek? Nie rozumiem złodziei i brzydzę się nimi.

Gość u mnie monitoring jest
herbata, kawa, cukier czasami przynoszę co mi trzeba oczywiscie na firmowej drukareczce - a i oczywiscie mamy monitoring w pracy :)

Gość gość
Dlaczego to robicie? Papier toaletowy, zszywacze, dlugopisy? :O czy czyste sumienie jest mniej warte niz spinacz? :O takie podkradanie.. co wami kieruje? wyjasnijcie mi ten fenomen

serio, nawet mi to przez mysl nie przeszlo tymbardziej ze moge sobie tam pojesc, napic sie za darmo najbardziej smiesza mnie ci ktorzy kradna papier toaletowy, co za dno

Gość Nie jesteś arabką
Was okradają na każdym kroku a jak zwiniecie długopis to macie mieć to na sumieniu? litości :o

Gość gość
To, że ktoś kradnie, nie znaczy, że ja też mam kraść! To ohydne i obrzydliwe! I jeszcze to usprawiedliwiacie? NIE MA usprawiedliwienia dla kradzieży! Powinno się wam łapy poucinać.

Gość gość
Nie jestes arabka: kto nas okrada? Moglabys rozwinac mysl?

Gość Nie jesteś arabką
Chociażby rząd rżnie wszystkich w d**ę :) W sklepie Was nacinają, na każdym kroku, wszyscy szukają okazji by wzbogacić się kosztem innych. Tak, tak... wiem, że 'zwijając długopis' staję się tymi, których krytykuję, ale żyjemy w świecie w jakim żyjemy. Większość osób teraz patrzy na korzyści materialne (dla uściślenia- nie kradnę niczego z pracy, ale nie wiedzę czegoś strasznie złego w tym, że ktoś podwędzi papier do drukarki)

Gość gość
Nie widzisz, bo NIE TY zapłaciłaś za ten papier. W głowie mi się nie mieści Twoje podejście! Ręce opadają. Szczy demoralizacji.

Gość Nie jesteś arabką
Ktoś weźmie kartkę papieru- szczyt demoralizacji :o

taka biede klepiesz ze nie stac cie na dlugopis? czy kartki do drukarki? no ja Cie prosze

Gość Nie jesteś arabką
Pisałam, że ja nic nie kradnę :D

Gość gość
a ile zaoszczędzisz na tym papierze np.?

Gość gość
Jako pracodawczyni powiem tyle - jakos od odrobiny papiery, herbaty, paru dlugopisow itp nie zbiednieje szczegolnie. Jesli to poprawia samopoczucie moim pracownikom...wlasciwie te rzeczy sa na ich potrzeby tak czy siak, moga korzystac. Chyba ze by mi ktos na przyklad wyniosl caly sloj kawy ktory starcza w biurze na dwa miesiace, dopiero wtedy bym sie zaczela martwic.

Gość gość
Trzeba byc debilem by krasc papier czy spinacze porażka .A potem nasrane w papierach że zwolniono za złodziejstwo !!!

Gość gość
a potem sie dziwicie ze wszyscy postrzegaja polaczków jako naród zlodziei.... masakra jakaś, co jeden to zlodziej... O_O

Gość proszeee was
nie przesadzajmy, pracuje w firmie ktora okrada klientow w bialych rekawiczkach nie zbiednieje jak podwedze kawe czy herbate

Gość jak racowalam w angli
polaczki jak pracowalam w angielskiej restauracji to sam szef na koniec dnia dawał pracownikom kurczaki co byly do wyrzucenia na zachodzie to normalne a tu pracowaca woli wyrzucic niz dac pracownikowi- codziennie przynosilam po 4 filety ugotowane

ta dzisiaj podwedzi kawe jutro wyniesie Ci kase od czegos sie zaczyna, przymkniesz oko na male kradzieze zaczna sie wieksze