Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA2344

Zakochałam się..ale czy to ma sens??

Polecane posty

Gość OnA2344

Tak jak powyżej w temacie.. zakochałam się! Jednak chwile szczęścia są ciągle przeplatane z melancholią czy to ma sens, czy może tylko doprowadzi mnie do jeziora łez. Facet pochodzi z Hiszpanii, był u mnie 5x, wczoraj znowu wyleciał. Ale gdy jest już za późno, to ja zaczynam myśleć. Miałam teraz lecieć do niego na 3 tyg, bo ciągle to odkładałam, ale czy to ma sens?? Na taką odległość? Ja jeszcze studiuję, on w Hiszp prowadzi działalność g, której przecież nie zostawi. Więc co dalej? Lecieć, kochać i żyć chwilą? Czy powoli urywać kontakt i zapominać??

Gość powiem szczerze
urwij i spróbuj zapomniec, sądzę że jak teraz tego nie zrobisz będziesz mocno cierpieć...

Gość powiem szczerze
widziałaś go 5 razy???

Gość OnA2344
Tak, ale jak przylatuje, to na 5-10 dni. Nie licząc pierwszego spotkania, gdy się poznaliśmy. Po ostatnim związku, trwającym 3 lata, bardzo szybko się pozbierałam, ale czuję, że w tym przypadku mogłoby być ciężko.. I ja nie chcę zakończyć tej znajomości, ale myśląc przyszłościowo to eeeeh..

Gość gość
Leć. Nie siedź tutaj,tylko korzystaj z życia. Jak fajny facet, to warto próbować. Może się przeprowadzisz do Hiszpanii w przyszłości?:)

Gość OnA2344
Proszę, napiszcie co zrobiłybyście będąc na moim miejscu?

Gość OnA2344
Jest spokojny, ułożony, bardzo rodzinny, sprząta, gotuje, codziennie pisze gdy jest w Hiszpanii. Trafił mi się ideał. Jeszcze po tak burzliwym związku, który przeszłam.. Jeszcze pozostał mi rok studiów, więc w najbliższym czasie o przeprowadzce nie mogę nawet myśleć. Z drżącymi nogami, ale chyba w to wejdę...