Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syllla

niemowle ciagle przy piersi

Polecane posty

Gość syllla

Witam was drogie mamy mam pytanie jak karmicie swoje pociechy piersią na życzenie czy co dwie/trzy godziny? Moja mała ma 9 tygodni i przed snem karmie ja od 20 do 21 (bo tak długo zawsze pije) budzi się dopiero koło 3 i zasypia kolo 5 poczym budzi się kolo 8 i cały dzien najchętniej spędziłaby przy piersi... Wasze dzieci też tak robią czy macie bardziej regularne pory karmienia?

Gość gość
ja nauczyłam małą że je średnio co 2.5 czy 3 h i miałam święty spokój. W międzyczasie nie dostawała.

Gość gość
Moj na poczatku wisial dosc dlugo,karmienia trwaly dlugo,ale traktowal mnie jak smoka.w koncu nauczyl sie ze piers ssie do jedzenia a smoka dla przyjemnosci.w pewnym momencie dlugie bylo tylko ostatnie karmienie po ktorym przesypial do 6h. A w koncu i te ostatnie sie skrocilo i zasypial sam w lozeczku ze smokiem. Karmienie trwalo gora 5min. Wiszenie na piersi czasem sie zdarzalo,ale kojarzac fakty zwiazane to bylo ze skokiem rozwojowym,zmienial sie tez sklad.pokarmu ktory raptem stawal sie tresciwszy i szybciej zaspokajal glod.