Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak mnie wkurza moja przyszła teściowa! Co mam robic?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od 2 lat. Kontakty z teściową od zawsze uważałam ze lepiej miec jak najmniejsze. Nigdy nie jeździłam do niej z jakąś sympatią, bardziej z przymusu. na początku nic do niej nie miałam,nawet ją lubiłam do momentu aż zauważyłam jaka jest nieszczera, fałszywa, wścibska. W zeszłym roku mieliśmy zaplanowany urlop, mowiliśmy ze jedziemy do nich na działkę 15 i co? Ona sobie wymyśliła że też wtedy pojedzie bo jej przyd**as ma urlop. Ja oczywiście nie wyobrażałam sobie spedzenia z nią wakacji w 1 pokoju, więc przelożyliśmy wyjazd o tydzień. Miała wyjechac w niedzielę a my w poniedziałek tam jechac. Ona stwierdziła że zostanie jednak jeszcze troche i w koncu po moich awanturach ze nigdzie nie jedziemy mój facet z nią pogadał i oni wyjechali we wtorek i my wtedy przyjechaliśmy. W tym roku od 2 m-cy trąbimy że 20 lipca mamy urlop i chcemy tam jechac i czy oni jadą, tamta gadała że nie, bo kasy nie ma itd a wczoraj się dowiaduje ze co? Ze jak my jedziemy to może bysmy ich zabrali ?! Nosz ku*wa! Moja siostra robi paznokcie, w poniedziałek się do niej umówiła na czwartek i dzisiaj się kazała Pawłowi spytac czy jej do niej nie zawiozę, ma 1,5 km i pani nie chce się isc na pieszo. Co mam robic? Tak mnie wkurza że sobie nie wyobrazacie. Zawiezc ja dla swietego spokoju czy miec ja w d***e?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować