Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura2131232

Czemu dziewczyny są wgledem siebie takie chamskie?

Polecane posty

Gość laura2131232

np ja nie raz sie zetknęłam z obgadywaniem mnie ze strony ,, koleżanek" , z chamskimi zachowaniami itd chociaz na to nie zasluzyłam bo nic im nie zrobiłam Na facetach też się sparzyłam pare razy ,ale oni nie mają takiego nawyku ,że kogoś obmawiają i nie mają takich zagrywek jak dziewczyny... teraz ( naszczeście juz krotko) musze sie użerać z taka jedna chamska dziewczyną znowu... I najgorsze ,że te ,, kolezanki" udaja miłe ,a za plecami robia świnstwa , ja juz wole żeby mi ktoś w twarz powiedział ,że mnie nie lubi

Gość ciern12345
do tego skarbie potrzeba ODWAGI a mali tchorze odwagi nie maja

Gość laura2131232
własnie to są tchorze bo jakby nie były to by mi powiedziały co do mnie maja ... trafiłam na pare fajnych i szczerych dziewczyn ,ale większośc udawała tylko koleżanki. Np jedna udawała przyjaciółkę ,a jak inna dziewczyna mi robiła przykrosc to ona sie smiała,że to niby taki żart smieszny nie raz były jakieś dogryzki , komentarze np raz wygrałam takie wybory na miss w moim mieście to jedna sie pytała ,, jak to sie stało ,że cie wybrali?" teraz jedna co z nia mieszkam mi zatruwa zycie jak sie da ( czepia sie wszystkiego dosłownie itd) naszczęście jeszcze kilka dni i sie wyprowadzam ale troche nerwow mi napsuła... kiedyś mieszkałam z facetami w mieszkaniu nie było żadnych kłotni , konfliktów...