Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uroki, szeptunki, wiedzmy

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzystał z urokow milosnych? Czy pomoglo? Pisałam kiedyś do pewnej wrózki, ktora odradzała mi robienie uroku, powiedziala, ze sie tym nie zajmuje, ale dała mi radę, żeby nie korzystać z internetowych wrożek, tylko osoby,ktore się nie ogłaszają, mogą pomóc. Poradziła mi szeptunki. Korzystał ktoś z pomocy szeptunek? Mieszkają one na Podlasiu. Ja byłam rok temu u szeptunki Eugenii, żeby mnie pokochał pewien chłopak,z ktorym sie spotykałam, jednak nie pomogło. Jednak pani Eugenia nie ma najlepszych opinii. Teraz zostawił mnie chłopal. Chce skorzystac z pomocy pani Wiery z Orli, ale pewnie trzeba będzie zdjąć urok z tamtego chłopaka. Co myślicie o szeptunkach? Pomagają?

Gość gość
ktoś się wypowie?

Gość kurzy murzdrzek
potrzebujesz wiedzmy bo na wiare ze ktos cie moze pokochac cie nie stac?

Gość gość
na forum jest taka wiedźma Ewa 33

Gość gość
Ale czy ktoś moze korzystał z szeptunek z podlasia?

Gość gość
dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość gość
wiesz dlaczego odradza;a bo to przynosi odwrotny skutek demon zawsze znajdzie takiego co z początku kocha ale później będzie cie nienawidził bo demony nie znaja miłosci tylko nienawisc

Gość gość
Nie wierzcie w zadne wrózki i jakieś szeptuchy !!!!Tojest strata pieniędzy..Sama sie na tym przekonałam i teraz wierzę tylko w Boga ion nad wszystkim władze anie żadna wróżka...Straciłam mnóstwo pieniędzy i żeby mi się spełniła chociaż jedna rzecz to może bym uwierzyła ..Jezeli chodzi o jakąś tam magię zdięcie czarow czy przeklenstw topolecam Mszę św. ouzdrowieniei uwolnienie tam na takiej mszy się wszystkomoże zdażyć jestem osobistym swiadkiembo w takiej mszy uczestniczyłam,polecam bardzo..

Gość wiedzmaa
a chcesz prawdziwej miłości czy sztucznego tworu?

Gość gość
Czy ty jesteś normalna dziewczyno. Chłopak cię nie chce a ty po szeptunkach chodzisz, p******a jesteś.

Gość gość
Ja korzystałam ze strony http://magicznerytualy.pl i jestem zadowolona. Facet wrócił do mnie 4 tygodnie po odprawieniu rytuału.

Gość gość
Lilith black moon z www.okulta.com.pl rzucałam urok i wrócił po miesiącu , ale złe się to skończyło , jeśli potrafisz żyć bez tej drugiej osoby to jest lepsze , odbije się to na tobie prędzej czy pozniej

Gość gość
Szepltunki tu nic nie poradzą one tylko się modlą , a prWdziwy urok rzuca mag taki jak lilith black moon jak pisałam wyżej

Gość gość
Polecam wróżkę Sandre Jaśmine :-) jej strona www.wrozka Sandra Jaśmine dobra wróżka i bioenergoterapeutka wykonuje tarze magie miłosną. Wrozkasandra1@gmail.com

Gość gość
Ja rozstałam się z bardzo ważnym dla mnie człowiekiem 3 miesiące temu. Od razu "zakopałam się" w seriale, oglądałam je całymi dniami, dosłownie od rana do wieczora i dzięki temu nie rozpaczałam nad rozstaniem - myślałam, że w ten sposób uniknę żałoby. Poza tym na początku też czułam na niego dużą złość. I tak było ok 2 miesiące, aż się sama sobie dziwiłam, że tak dobrze to znoszę. I nagle, nie wiem czemu, po 2 miesiącach przyszedł żal, płacz, tęsknota itd. Nie dawałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl na jego powrót. I udało mi się go w ten sposób odzyskać teraz znowu jesteśmy razem szczęsliwi.

Gość gość
Miałam bardzo trudne chwile po rozstaniu, byłam całkowicie załamana. Magia była moją ostatnią deską ratunku chociaż sama do końca w to nie wierzyłam. Znajoma poleciła mi pewna osobę i o dziwo po kilku tygodniach rytuał zadziałał. Nie będę podawała kontaktu aby nie robić krzywdy tej osobie, bo na tym forum jest dużo zawistnych osób ale jak chcecie wiedzieć jak było dokładnie w moim przypadku to piszcie na marzena.sikorka@o2.pl

Gość Vanessa979
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Ja nie miałam już nic do stracenia i spróbowałam rytu z magia-anielska.pl, o dziwo po kilku tygodniach mój misiaczek wrócił i jest teraz kochany jak nigdy. Magia działa na serio trzeba tylko dobrze trafić.

Gość gość
Ja uwierzyłam w moc rytuałów odkąd dane mi było porozmawiać z wróżką Dianą. Dzięki jej poradom chłopak chodzi jak przyklejony do mnie. Namiary znajdziecie na wrozkadiana.pl