Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy macie na to czas?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie pracuje, ale czasu na zabawe zostaje niewiele i tak: 7- wstajemy, karmienie piersia prysznic, ubieranie, zmienianie pieluchy, scielenie lozka, etc i jest 8. 8-9 ogarnianie z grubsza domu (czyli to co jest nie na swoim miejscu i powoduje chaos), dziecko szaleje i wstaje przy czym sie da 9 - sniadanie dziecka 9.30 - sniadanie moje (dziecko bawi sie na dywanie) do 10 ogarnianie torby na wyjscie etc 10 - 12 spacer 12 - obiad malej 12.30 - robie sobie jedzenie i jest 13 13 - jakies pranie, zmywanie po obiadach i jest 13.30. Pozniej ja koncze sprzatac albo odpoczywam 13-15 - mala spi 15 - 2 danie malej 15.30 dopiero czas na zabawe.... Troche pozno... Ja chyba jestem slabo zorganizowana. Dziecko ma 10 miesiecy.

Gość gość
Nie rozumiem -0 nie możesz jeśc z dzieckiem? Co to znaczy "ogarnianie torby"? Oj kiepkso u ciebie z organizacja. Kiedy masz czas na włąsny rozwój?

Gość gość
Z moim dzieckiem trzeba sie nagimnastykowac przy sniadaniu by cokolwiek zjadlo...

Gość gość
Jakby dziecko widziało, że mama tez je, to byłoby łatwiejsze do opanowania - dzieci ucza się przez naśladowanie, wiesz?

Gość gość
sadzisz ze nie probowalam? nie raz i nie dwa ;)

Gość gość
Moim zdaniem to nie kwestia próbowania, tylko rutyny - każdego dnia :) Inaczej dziecko będzie tobą rządzić. A jak będziesz miała kolejne?

Gość gość
"Kiedy masz czas na włąsny rozwój?" x rozwaliło mnie to pytanie skierowane do krowy rozpłodowej:D dzięki za poprawienie mi humoru;)