Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania0677

jego byla psychopatka ?

Polecane posty

Gość hania0677

Witam. Poznałam chłopaka jakoś miesiąc temu od początku doskonale wiedziałam, ze niedawno zakończył dwuletni związek. Na początku jego była w ogóle się nie wtrącała, jednak nie trwało to długo. Zaczęła do mnie wydzwaniać mówiąc, ze A. ją dalej kocha, ze on chce odbudować ich związek, a ja jestem tylko zabawką w jego rękach. Jednak on wszystkiemu zaprzeczał. Po kolejnym telefonie od jego byłej doszlysmy do chwilowego porozumienia i zgodziłam się na to, żebyśmy się spotkali w trójkę bo miałam mętlik w głowie i nie wiedziałam komu mam wierzyć. W trakcie rozmowy A. pokłócił się z nią, ponieważ twierdził, ze ona kłamie i chce nas skłócić bo nie może się pogodzić z tym ze się rozstali. Po tym spotkaniu myślałam, ze jego była nam odpuści, ze da nam spokój bo przez parę dni milczała. W tym czasie miedzy mną a nim uczucie zaczęło się rozwijać. Niedawno wyjechałam na wakacje i pewnego dnia zadzwonił do mnie A. pytając czemu mu nie powiedziałam, ze jego była do mnie napisała. Wtedy jeszcze nie wiedziałam o istnieniu tej wiadomości i A. powiedział mi ze dotyczy ona rzekomej ciąży jego byłej ale nie chciał mi o tym mówić przez telefon. Bardzo się zdenerwowałam, nie wiedziałam co mam myśleć, a kiedy przeczytałam wiadomość od niej zrobiło mi się słabo. Pisała, ze poczęli dziecko w momencie kiedy my się juz spotykaliśmy, ze jemu na mnie w ogóle nie zależy, wyzywala mnie w tej wiadomości i kazała mi się odp*******ć od jej chłopaka. Jemu natomiast powiedziała, ze wpadli w zupełnie innym momencie. Wiele rzeczy które mówiła mi, nie pokrywały się z tym co mówiła jemu.Wszyscy znajomi twierdza, ze ona sobie wymyśliła swoja ciążę i ze robi to aby mnie zniechęcić do A. Wcześniej robiła juz akcje, które mogłyby świadczyć o jej niezrównoważeniu psychicznym, co skłania mnie do tego aby nie wierzyć w jej słowa.Tym bardziej, ze niejednokrotnie mi groziła, potrafiła nawet zadzwonić do mnie z obcego numeru mówiąc, ze dowiedziała się ze szukam dla siebie wolnego miejsca na cmentarzu. A. także wyjechał, wiec mamy kontakt tylko telefoniczny, bal się ze po wiadomości o ciąży urwę z nim kontakt, on twierdzi, ze mu na mnie zależy i ze słowa byłej dotyczące mnie sa kłamstwem. Ona ciągle do mnie pisze wiadomości, zmienia wersje wydarzeń, raz twierdzi, ze go kocha, a następnie, ze go nienawidzi i zabroni kontaktu z dzieckiem. Mówi, ze juz znalazła innego który akceptuje to, ze jest w ciąży, a później ze to A. ma być wspaniałym ojcem. To wszystko jest strasznie skomplikowane i nie wiem czego mogę być pewna tym bardziej, ze nie ma mnie w kraju. Niektóre jej wiadomości skłaniają mnie na to, aby jej uwierzyć ale ogólnie jestem nastawiona do jej słów negatywnie. Gdybym sama miała komuś doradzić w takiej sytuacji to zaproponowałabym jak najszybsze odcięcie się i od tego chłopaka i od jego byłej ale sama nie jestem w stanie tego zrobić bo naprawdę mi na nim zależy. Jeśli się okaże ze ona kłamie, to nie chce przez jej intrygi tracić tak wspaniałego chłopaka. Proszę o pomoc ...

mnie zastanaiwa skąd u licha ona ma twój nr czyżby od twojego faceta? hmmm

Gość hania0677
Nie, nie od niego. Ale od kogo go zdobyła, to nie wiem.