Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naminami

Wyjazd autokarem za granicę. jak wygląda odprawa ?

Polecane posty

Gość Naminami

Ktoś mógłby mi tak z własnego doświadczenia troszkę to opisać ? przyjeżdżam na podane miejsce i co dalej??? miejsca sa podpisane ?(bo słyszałam że sa takie opcje. ) i czy będę informowana o tym kiedy mam się przesiąść bo będzie to trasa z przesiadka . i kiedy mam wysiąść. bo jadę pierszy raz tam. więc nie wiem co i jak. :/

Gość Naminami
żadne prowo. poważnie pytam. jadę sama pierwszy raz. więc nie wiem jak to wygląda.

Gość gość
dajesz dowod. potem siadasz gdzie chcesz i oczywiscie ze mowia ze bedzie presiadka mi nie powiedzieli to byl szok

Gość Naminami
Bo czytałam gdzieś że siedzenia sa numerowane i każdy siada tam gdzie go pokieruja. a na miejscu powiedzą mi że mam wysiąść. bo będzie kilka miejsc i skąd mam wiedzieć że to mój przystanek ??

Gość Naminami
I mam ten dowód pokazać?? a nie bilet ??

Gość Haló????
Up

Gość gość
dajesz bilet,w niektórych firmach kierowca mówi jakie miejsce w niektórych nie,o przesiadce mówią,zawsze możesz zapytać na początku kierowcy czy będzie,kiedy, co i jak. a dowód to na granicy ewentualnie pilotka może chcieć jeśli jest,zależy gdzie jedziesz.Pytaj tych co będą z Tobą jechać jak już nie będziesz czegos wiedzieć.nie ma się czego bać,ja też sama tyle razy i dałam rade:)powodzenia!

Gość Haló????
Akurat tam gdzie jadę paszportu nie trzeba. no to myślę że się nie zgubie. bo to tylko mnie martwiło czy powie mi ktoś gdzie mam wysiąść. a wiesz może jak to jest z bagażem. trzeba je podpisac. słyszałam coś o zakładaniu specjalnych banderoli

Gość gość
jak dasz bilet kierowca Ci wszystko przyklei do bagażu,numer z biletu,czy cos takiego.nic sie nie martw,mają listy więc nikogo nie zgubią i nie zostawią.A dodatkowo możesz sobie podpisać bagaż.

Gość podrozniczka_00
Często podróżuję do mojej mamy do Hiszpanii i mogę szczerze polecić przejazd autokarem! W dzisiejszych czasach, autokary są klimatyzowane, posiadają wi-fi, kontakty pod siedzeniem, mini bar, tv i nawet obsługa jest miła i pomocna. Bilety kupuje tylko przez internet i tylko przez stronę www.bilety-autokarowe-online.pl, mega prosta obsługa i szybko dostarczony jest bilet.

Gość perełka0
Odświeżając temat czy ktoś z was jechał w podróż autokarem firmy EcoLines? Szukam jakiś opinii bo z tego co widzę to na prawdę bardzo fajne mają połączenia i wygodne autobusy.

Gość seba27
Jechalem kilka razy- raz nawet zalapalem sie na trase comfort plus, wiec podroz bajka. Ogolnie polecam- czysto, wygodnie. Dla mnie sporą zaletą są ceny i ciekawe trasy.