Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci to takie dno ? Ciągle narzekają

Polecane posty

Gość gość

zamiast wziąc się do roboty, zauwazylam ze w PL to glownie faceci narzekają bez wzgledu na wiek, p******ą jak potłuczeni a sami są nierobami, leniami, pajacami i durniami. Krytykują innych a sami wyglądają jak pol doopy zza krzaka, krzywe to, zgarbione, zarosniete, tluste d**y, wredne spojrzenia, masakra

Gość gość
dziekujemy ci za konstruktywną krytykę. weźmiemy się za siebie, obiecujemy :P

Gość gość
polscy mężczyźni głównie narzekają na kobiety ale tu to nie ma się co dziwić.

Gość gość
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale właśnie narzekasz. Na narzekających. A ja technicznie narzekam na narzekającą na narzekających.

Gość gość
Wklejam, z forum "Rozwodnicy": Stwierdzam fakt. Polscy mężczyźni są do d**y, niestety. Taki genetyczny chłam się nam ostał po II wojnie. Tych najlepszych wymordowano w Katyniu, resztę Hitler, a zostały najgorsze skurczybyki i oni dalej przekazali te swoje geny. I taki mamy ten męski polski ród, bez honoru i ambicji. Coraz więcej samotnych matek, półsierot, bo panowie Polacy potrafią tylko się bawić. Nie mam satysfakcji ze stwierdzenia tego przykrego faktu. Jednak widzę co dzieje się w moim kraju, rządzonym przez tych niedorobionych mężczyzn. I tak to właśnie w Polszy jest. Samobieżny kutas może ograbic własna rodzine, nie płacic alimentów i dalej tryskać nasieniem płodząc dzieciaki, na które może sobie nadal siknąć ciepłym moczem i nic nie płacic. A kobieta w sądzie musi udawadniać, że nie jest wielbłądem, a dzieciaki jeść muszą i buty też noszą. I że dach tym dzieciakom jest potrzebny. Choojki za to nic nie muszą, po za spuszczankiem, taki polski burdel, gdzie zamiast chronić słabszych, dopieszcza się kutasa. Polscy mężczyźni, to wieczne cioty, albo z mamusią przy cycu, albo na grzbiecie kobiet, które utopiły się w beznadziejnym małżeństwie. W tym katolskim kraju, bogiem jest KUTAS i to jemu cześć i poddaństwo prawnie się należy. Dlatego też ten kraj taki biedny, bez perspektyw, bo męski ród polski to niedorobione buraki, nieroby i pasożyty. I tylko w gałę może to pograć, tylko tyle to tatałajstwo potrafi w tej Tuskolandii

Gość gość
Polscy faceci są o niebo zaradniejsi od nieudaczników z zachodu którzy dzwonią po fachowca gdy im się gniazdko zepsuje. Są też lepiej wykształceni pracowici i honorowi. Nie wiem na ile to kwestia genów, obyczajów czy socjalizmu jaki panuje na zachodzie ale pewne jest to że kobiety wchłonęły ten wyidealizowany świat serwowany przez media który sprawił że mają teraz wymagania których nie spełniają ani Polacy ani tym bardziej nudni Niemcy, dupowaci Francuzi czy mamisynkowie z Włoch. Ups... zapomniałem oni wszyscy mieszkają w krajach gdzie więcej się zarabia...

Gość gość
to ciekawe mój polski ex mając ojca budowlańca nawet pomalowac pokoju nie umiał.Zaradni to byli ojcowie i dziadkowie, teraz chujozy w pedalskich rurkach zostały

Gość gość
kobiety są takie same więc po co takie gadanie na mężczyzn

Gość gośćsylwia
Zaradniejsi????pokaż mi choć jednego.?moj gniazdka od 7 lat nie potrafi przykręcić..bo podobno nie ma takiej śrubki.Koszmar.

Gość gość
Dlaczego - odpowiedź jest bardzo prosta. 1.Mało zarabiają (jak większość ludzi w tym kraju) 2.Są dobrze wykształceni , ale patrz punkt pierwszy , dodatkowo pracują jak woły po 12 godzin i g****o z tego mają. 3.Na urlop wyjeżdżają rzadko , więc są zmęczeni. 4.Ich kobiety lubią podczas ich ciężkiej pracy o...bać gałę murzynowi 5.Mieszkają w Polsce - kraju gdzie 80% ludzi to niewolnicy korporacji 6.Spłacają kredyty na argentyńskich oprocentowaniach To już teraz wiesz dlaczego???

Gość gość
gośćsylwia dziś Zaradniejsi????pokaż mi choć jednego.?moj gniazdka od 7 lat nie potrafi przykręcić..bo podobno nie ma takiej śrubki.Koszmar. x Takiego sobie wybrałaś ale nie każdy z nas taki jest. Większość jest zaradna czy to zajęty, kawaler czy nawet prawiczek.

Gość gość sylwia
Ja mam szwagrow..braci ojca ..kuzynow. Sasiadow..znajomych i jakoś kuzwa nigdzie tej większosci nie widzę.Co to znaczy wybrałaś?facet to nie jest rzecz ktorą się bierze.

Gość gość
gość sylwia dziś Wybrałaś bo zdecydowałaś być z takim! Jak faceci w twojej rodzinie są dnem to twój problem

Gość gość sylwia
Gdzie powiedziałam lub napisałam że faceci w mojej rodzinie są dnem???przecież to nie jest moj temat ,nie ja go załozyłam!!wiec nie przekręcaj sensu moich słów!.Odpowiedziałam gosciowi na komentarz w warku dotyczacym zaradnosci..obserwuję facetow i jakos tej większosci zaradnych nie widzę.

Gość gość
bo jesteś głupia

Gość gość sylwia
Ja bym DNEM określiła patologię..wulgarne wpisy..oferowanie sexu..krytykę intymnego zycia..wyglądu ..pogrożki..przeklinanie..pijaństwo i przemoc...oraz to że facetom wszystko kojarzy sie z sexem.

Gość gość sylwia
15.58.wrecz przeciwnie!jestem bardzo mądra.a głupia jesteś ty!

Gość Taki_jeden_964
Ja jestem mądra a ty głupia... normalnie gimnazjum :) Ciekawe skąd tyle zawiści w kobietach... Kobity zawsze możecie sobie same radzić w życiu, nikt wam nie każe się z nami wiązać, my zresztą coraz nie chętniej się żenimy. Ciekawe jak sobie same poradzicie w życiu, powodzenia. :)

Gość gość sylwia
Ps.pod DNO podpinam jeszcze bijatyki i posadzanie o świnski wulgaryzmcytuję"rozłożyłaś nogi"..i wiele innych yemu podobnych..-fuj dno i patologia -tylko tak to można nazwać..i okreslić ludzi ktorzy w ten sposob sie wysławiają .Az strach pomysleć jak sie zachowują.

Gość gość sylwia
964.zwyzywac od głupich to jest niby mądre?.ja się za głupią nie uważam i ponaddtto żaden chłop mi do życia nie jest potrzebny bo to tylko dodatkowy ciężar na plecach..taka prawda!.Bez faceta jest o niebo lepiej!!.sprawdzone nie raz.

Gość gość
gość sylwia dziś feministka albo puszczalska

Gość Taki_jeden_964
Sylwia ja jestem 30+ i kawaler więc myślimy podobnie. :) Oczywiście jesteś sama i na zawsze sama już zostaniesz inaczej nazywałoby się to hipokryzją co napsałaś.

Gość gość sylwia
Nie interesuje mnie kim Ty jeste$ jak rownież nie powinno interesować Cię moje życie.Po prostu mam sprawdzone i już .!Waceci to nieporadne c***y i mając dwoje dzieci czuję jakbym miała troje .Na was nie mozna polegac..nix nigdyniw umiecie zrobic i wiecznie jestesciw zmęczeni.Zal.pl.sprawdziłam jak jest z facetwm a jak bez .po prostu niebo a ziemia tak rade sobie sama i tak tez radze sovie sama tyle ze w tym drugim przypadku kiwdy go nie było..to przynajmniej niw musiałam sie nim zajmowac jak dodatkowym dzieckiem i przynajmniej nikt nie burzył moich planow i nie przeszkadzał w działaniu.

Gość gość sylwia
Nie interesuje mnie kim Ty jesteś jak rownież nie powinno interesować Cię moje życie.Po prostu mam sprawdzone i już .!Faceci to nieporadne c***y i mając dwoje dzieci czuję jakbym miała troje .Na was nie mozna polegac.. nigdy nic nie umiecie zrobic i wiecznie jestescie zmęczeni.Zal.pl.sprawdziłam jak jest z facetem a jak bez .po prostu niebo a ziemia tak radze sobie sama i tak tez radze sobie sama tyle ze w tym drugim przypadku kiedy go nie było..to przynajmniej nie musiałam sie nim zajmowac jak dodatkowym dzieckiem i przynajmniej nikt nie burzył moich planow i nie przeszkadzał w działaniu.

Gość martenss
Tylko że patologie w naszym kraju można zaobserwować zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. A jest ona skutkiem biedy w kraju i fatalnych warunków społecznych. Większość kobiet tak idealizuje zachód Europy mimo że nigdy tam nie było. W Hiszpanii czy we Wloszech mężczyźni zdradzają bardzo czesto kobiety do tego nie ma tam takiego kultu pracy jak u nas w Polsce. W Hiszpanii panuje obecnie olbrzymie bezrobocie i nawet oni przyjeżdżają do nas do pracy i większość nie wyrabia. Poza tym jak w większości krajów można zaobserwować mężczyzn zarówno zaradnych jak i tych niezaradnych. Skoro autorka chce faceta zaradnego to niech się za takiego weźmie a nie narzeka na mężczyzn co jest hipokryzją w jej wykonaniu.

Gość Taki_jeden_964
gość sylwia Czyli masz męża, a ja sam, czyli mam bardziej wyj****e na płeć przeciwną od ciebie. :) I jeszcze jedno, jakbyś była taka mądra na jaką się uważasz nie unosiłabyś się tak nad innymi i nie wyzywała w internecie anonimowo. Ty nas też nie interesujesz więc po co opisujesz się tak szczegółowo.

Gość gość sylwia
16.26 ani jedno ani drugie!.Wystarczająco długo chodzę po tym swiecie zeby miec swoje zdanie!.Prosze mnie nie obrazać.!To że nie trawię alkoholikow..wulgarnych zboczencow..damskich bokserow. ..stalkowcow..namawiających do sexu..krytykujących wyglad..itp.to znaczy ze jestem feministką???czy puszczalską??.bo co bo nie pozwalam i nie toleruję takiego zachowania?.To jest chore!!.Nie dalej jak wczoraj..kobieta płakała mi w rekaw bo nie moze liczyc na faceta w niczym!na domiar tego jest obrażana..ja to znam doskonale.Lepiej być samej.

Gość gość sylwia
964.nigdy nie piszę anonimowo i nienawidzę słowo "wyj****e"wiec zwazaj na słowa.