Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci to takie dno ? Ciągle narzekają

Polecane posty

Gość gość sylwia
964.nigdy nie piszę anonimowo i nienawidzę słowo "wyj****e"wiec zwazaj na słowa.Temat nie jest moj !.Juz jasno napisałam co w moim rozumowaniy znaczy słowo DNO.Ile razy jeszcze bedzie zakładać te fikcyjne temaryco?.A może autorka raczy się przedstawić?.Zgadzam sie z jej słowami ale moje okreslenieDNA uzupełniam o to co powyzej...czyli WULGARYZMY..PRZEMOC...ALKOHOLIZM..WYZWISKA..OBMOWY I OBLESNE..wpieprzanie się w cudze życie.

Gość gość sylwia
16.26.feministka bo co?..bo nie mam ochoty sie męczyć z żadnym facetem.?Dzieci mi wystarczą.A puszczalska to niby dlaczego ??nie widzę związku z tematem.!Nigdy nie zdradziłam..zresztą sex mnie brzydzi. i to jest też w sumie główny powod dla ktorego nie chce miec z wami nic wspolnego bo wy tylko potraficie 24 h na dobe pieprzyc o sexie zamiast zająć sie życiem.Są ważniejsze sprawy taj.dom rodzina ..obowiazki..dlatego my kobiety jestesmy odpowiedzialne a wy co?.potraficie rylko beczeć jak dwuletnie dzieciaki.Zal.pl.

Gość gość sylwia
Dla mnie ten temat to prowokacja.!i odwracanie tematu kota ogonem.

Gość gośćala
Bo ostatni prawdziwi mężczyźni (pol) zginęli w powstaniu listopadowym!

Gość gość sylwia
Dokładnie !albo i nawet wcześniej.!

Gość gwoli wyjasnienia
Zapraszali ostatnio dziadka na wesele to pierwsze pytanie bylo: a beda sie bic? :D To tyle w temacie.

Gość Taki_jeden_964
Jak można się brzydzić seksem. To po chooooy się żenić. Zero namiętności w związki, tylko zapieprzaj na kogoś.

Gość Taki_jeden_964
Tyle ode mnie. Sylwia zaczynasz pisać sama ze sobą. :)

Gość gwoli wyjasnienia
Ja sie brzydze krewetek a ona seksu. Zdarza sie. Tyle, ze wtedy nie nalezy wchodzic w zaden zwiazek.

Gość gość sylwia
17.37.moj mi zrobił swinstwo przed ślubem..rozwalił jeden slub i wiedział na jakich warunkach godze sie na drugi Tyle w temacie .Zniszczył mnie przed wiec uprzedziłam go co bedzie po.Wiedział że po czymś takim nie ma mowy o sexie..ani o tym ze bede z nim .To był slub tylko dla papierka i dla dziecka nie dla siebieWiedział jaka była umowa .Sex to nie jest istota życia.Są inne ważniejsze sprawy!.

Gość gość
Zgadzam się z autorka. Tak źle z facetami jeszcze nigdy nie było

Gość gość
Polki mają nasrane we łbach.

Gość gość
Polacy ogólnie narzekają. I w sumie nic dziwnego, bo sami sobie to polskie piekiełko urządzamy. Dopiero jak się wyjedzie to się nabiera do tego dystansu.

Gość gość
Dlaczego polskie kobiety to takie dno ? Ciągle narzekają.

Gość gość
zupa jest za droga tam nie stać mnie, w salonie to samochody za drogie są nie kupie sobie takiego auta, mój synek nic sie nie uczy ot cała Polska :D W europie zachodniej to biedni kupują używane samochody tacy co im sie nic robić nie chce a w Polsce to szpan używką passerati w gazie co za dno.

Gość gość
żałosny temat. pokazuje, jakimi ludźmi jesteście. nie ma się co dziwić, że strach zagląda w oczy, kiedy z takimi ludźmi próbuje się rozmawiać, załatwiać najdrobniejsze sprawy albo przyjaźnić. zło i najgorsza degrengolada tkwi w takich, jak wy przedstawicielach tej rzeczywistości (obojętnie jakiej płci). kiedy to się zmieni? kiedy nauczycie się szacunku do siebie wzajemnie? pewnie wtedy, jak śmierć zajrzy wam w oczy, wcześniej zagryziecie każdego, kto stanie wam na drodze. temat świadczy o niskim poczuciu autorki i tych, którzy zaciekle bronią siebie i swoich racji. miłego dnia :D w tej zupie niezgody! 🖐️

Gość gość
Mysle ze duza tu zasluga mamusiek ktore obslugują chlopczykow, niczego nie wymagaja, zero obowiazkow; wiec jaki on ma byc jak spotyka kobiete ? Przekazywanie wzorca ze kobieta sprzata, gotuje, pracuje i jeszcze wychowuje dzieci to porazka i zero perspektyw na dobrego męża

Gość gość
Poki co autorko to ty narzekasz. Wez dorosnij

Gość gość
A co jest złego w byciu feministką? Kobietą, której zależy na sprawiedliwości? Np - ta sama kasa za tą samą, a często lepszą pracę. - te same szanse przy awansie - możliwość wyboru dowolnych studiów, a nie tylko typowo "damskich" - prawo do nie bycia molestowaną, nagabywaną, obrażaną, bitą, tyłki dlatego że nie jest silnym facetem, który strzeli w pysk?