Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wokalistka23

Niebanalna wokalistka dołączy do zespołu

Polecane posty

Gość Wokalistka23

Czy ktoś zainteresowany? :) Okolice Raciborza, Rybnika.

Gość Wokalistka23
Niebanalna wokalistka dołączy do zespołu :)

Gość marika029842
Również szukam zespołu weselnego, do którego mogłabym dołączyć. Okolice Szczecina. O mnie: ładny, ciepły głos, znam na pamięć repertuar weselny, śpiewam dobrze. Jestem też atrakcyjna fizycznie: szczupła brunetka, bardzo duży biust, długie nogi, ubieram się seksownie. Męska część gości weselnych zawsze była wniebowzięta:) Zainteresowane zespoły proszę o kontakt: marika1991fr@gmail.com

Gość gość
cóż za skromność :p

Gość gość
męska może, ale u pań młodych jestes przegrana, nie możesz być ładniejsza a tym bardziej seksowniejsza od nich.

Gość gość
Hahaha, serio myślisz, że jakakolwiek panna młoda zechce na włąsnym weselu cycatą wokalistkę w seksownym ubraniu? Prosze cię...:o

Gość Wokalistka23
swoją drogą, od swojego wokalu nie muszę odwracać uwagi innymi hmmm... walorami ;). Wracając do tematu, może jednak znajdzie się ktoś zainteresowany? :)

Gość gość
Wokalistka, nie ten dział :) Forum erotyczne jest gdzieś przy forum uczuciowym :)

Gość Wokalistka23
@Gość: proszę czytać ze zrozumieniem. Pozdrawiam

Gość gość
ja chciałem cycatą wokalistkę w mini ale moja ukochana niestety nie pozwoliła na zespół z kobiecym wokalem

Gość gość
hahaha marika! ty dołącz do burdelu -tam więcej płacą!

Gość gość
a ja naprawde nie rozumiem dlaczego większość wokalistek na wesela ubiera się wyzywająco,rozumiem ze na koncercie ,na jakimś festynie,ale na weselu to facet ubiera koszule i krawat i wygląda elegancko ,na weselu laska ma być niewidoczna ,ma ją tylko słychać

Gość gość
u mnie byla wokalistka w zespole na weselu. I spiewala pieknie, naprawde miala dobry glos. Ale jej wyglad troche odwracal uwage i zniesmaczal.. Na spotkaniu przy umowie byla w dzisnach i koszulce, zwykla blondynka. Nie powiem, bo bardzo ladna i zgrabna widac byla mimo prostego ,sportowego stroju. Ale na nasze wesele ubrala sie bardzo wyzywajaco. W skorzana sukienke, bardzo krotka, z wielkim dekoltem gdzie byly cycki na wierzchu wrecz. Z takim wygladem nadawala sie na dyskoteke, a nie eleganckie wesele. Troche nas zszokowala wygladam. Ale spiewala znakomicie, jednak prowokowala troche. I uwazam, ze bylo to nie potrzebne. Bo fajna dziewczyna, ale przesadzila ze stylizacja.