Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 19 lat i na polskie okolo 16 tys zl miesiecznie na utrzymanie sie

Polecane posty

Gość gość

wyjechalam wlasnie do niemiec, zeby sobie pomyslec co chce studiowac, zrobic taki wolny rok i dostaje 4 tys euro miesiecznie. na utrzymanie sie powiecie ,ze to prowo, ale tak sie zdarza w domu mniej mialam na swoje wydatki, niz tu. ai i tak jestem k******o nieszczesliwa :o

Gość gość
i jednoczesnie mam wyrzuty sumienia jak czytam tematy, ze ktos ma 50 zl do konca tygodnia. myslalam, ze pieniadze pomoga mi w poukladaniu sobie w glowie,a tymczasem jak bylam bulimiczka,tak jestem.

Gość gość
masz szczęscie, że w tak młodym wieku już sie przekonałaś, że pieniądze szczęścia nie dają...:) good for you

Gość gość
zarobisz pieniązki i spokojnie mozesz byc dalej bulimiczką, na zarcie ci starczy :)

Gość gość
no wlasnie za te pieniadze moglabym kupic kolejne buty chociazby, a tymczasem objadam sie wco wieczor i wymiotuje,zeby chociaz troche sobie ulzyc. myslalam,ze wystarczy uciec.

Gość gośćka
no i masz coś jeszcze - wybujałą wyobraźnię :D Mieszkam w DE i powiem tylko tyle - nawet tu kasa z nieba nie spada i nikt ci tak o, nie da 4000 euro. Nawet na większości kierowniczych stanowisk tyle się nie zarabia, a ty ot tak dostajesz taką furę kasy... Zejdź na ziemię dziewczyno, albo zacznij bajki pisać. No chyba,że tą kasę dostajesz za pewnego rodzaju usługi.... Ale żeby tyle zarobić, musiałabyś być baaaardzo ładna i hmmm... utalentowana ;)

Gość gość
w paszczu biorę 5 Euro w c*pu biorę 10 Euro i nie nadążam się podmywać a już kolejka klientów ustawiona czeka 4000 Euro miesięcznie to na luzie zarabiam

Gość gość
przeciez nie napisalam,ze pracuje :o pieniadze dostaje od rodziny, wiec co ty mi tu wyjezdzasz z tekstami o uslugach prostaczko? zal d*pe sciska, bo harujesz za 1500 euro?

Gość gość
nie napisalabym tak, bo szanuje ludzi, ktorzy pracuja i tez kiedys bede pracowac, ale nie rozumiem ludzi,ktorzy od razu zarzucaja komus puszczanie sie,czy bajkopisarstwo, bo ma lepiej, a tez jest z polski

Gość hans52
zacznij dostrzegać piękno w drobiazgach np. w drugiej kochanej osobie, wtedy poczujesz sie lepiej